Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ (/showthread.php?tid=2370) Strony:
1
2
|
Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Kami - 29-03-2017 I stanęło się! Ten czas nadszedł! Kolejny miot:
~ Kami ~
i Bjorna (sob)
/╲/\(╭ ᐛ ╮)/\╱\
Lwiątek ogółem będzie 7, całkiem liczne rodzeństwo się zapowiada!
3 są już zarezerwowane, ale 3 wciąż mam do oddani!
Samczyk i 2x samiczka:
Co do designu, w rodzinie od strony Kami były głównie brązy, wujek przytrafił się ciemnoszary, mama była musztardowa.
Od strony Bjorna można spodziewać się jasnego beżu, więc wariacje obojga jak najbardziej mi odpowiadają~
Pamiętać trzeba że Kami jest obecnie kim jest ( Abajifo ).
- Wielka
- Włochata
-Długie uszy
- Ciemne białka
- A i tatuś do najmniejszym nie należy
- Kolor otszu obojętny
No to igrzyska czas zacząć \\\(۶ ᐛ )۶////
RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Vasanti Vei - 29-03-2017 Kamiś, ja wiem, że jesteś lwem jaskiniowym itp., but still: Cytat:Liczba młodych w miocie waha się od jednego do sześciu. W przypadku większej liczby lwiątek pojawia się ryzyko choroby czy nawet śmierci matki lub niektórych kociąt!A swoją drogą to i tak nie polecam tylu młodych, bo kiepsko się pisze z takim miotem, może lepiej weź więcej dla Poison. xD' RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Huntrees - 29-03-2017 Eeee nie wiem czy ja mam już zarezerwowane jak pisałam w poprzednim temacie od Bjorna? RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Ema - 29-03-2017 *macha wesoło łapką* Mi jedna postać umiera więc zgłaszam się na kandydata C: RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Kami - 29-03-2017 Nie mam kontaktu z Bjornowa ostatnio v ovo v wiec nawet nie wiem kto się jej zgłaszał.. Jedno biore ja i jedno ona, jedno już zaklepane w sumie to nawet chyba 3 będą do rozdania a nie tylko 2. Ale to zobacze wpierw ile osob i kto się zgłosi u3u~ RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Satau - 29-03-2017 Ja się też u Bjorna zgłaszałam na samiczkę ^.^ więc zgłoszę się jeszcze raz i tutaj! <3 RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Myr - 29-03-2017 Jak dobrze pamiętam to Bjornowa mówiła ze zgłaszać się można ale czy oddadzą młode to nie gwarantowała. RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Talvedu'ul - 29-03-2017 Zaraz momęcik czy ja czasem nie zakładałam tematu na bachorki? Ktoś go musiał usunąć :I Albo wcale go nie zakładałam... lel w każdym razie przejrzę gg i pw i zobaczę kto jeszcze się zgłaszał. RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Hatari - 29-03-2017 No ja go tu nie widzialam :S założyłam ten żeby mieć wgląd jakiekolwiek. RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Vasanti Vei - 29-03-2017 Był temat, ale już od dawna nie było w nim nic pisane, to przerzuciłam go do Kosza albo Archiwum. Jak chcecie, to go szukajcie, zarzućcie linkiem i go wam tu przywrócę, choć nie wiem, czy teraz ma to sens, skoro już piszecie w nowym. RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Hatari - 29-03-2017 Vei płakłam |"D.. nie no juz zostawmy ten cnie~ RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Talvedu'ul - 29-03-2017 o tu był http://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=2254 RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Huntrees - 29-03-2017 Ja się zgłaszałam! Już dwa razy! Nie pomińcie mnie *blisko rozpaczy* RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Ghalib - 29-03-2017 gdybym mogła wziąć jeszcze jedną postać to bym wzięła ;___; RE: Bachorki ᕦ( ᐛ )ᕤ - Belial - 30-03-2017 To ja też się zgłoszę,na samca oczywiście ;) |