Avatarnia Vei - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +---- Dział: Avatarnia (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=98) +---- Wątek: Avatarnia Vei (/showthread.php?tid=181) |
RE: Avatarnia Vei - Moonlight - 25-01-2013 Czy mogłabyś dla Moonlighta znaleźć młode lwiątko? Jaki znajdziesz avatar taki przyjmę czy już nie wyszukujesz? RE: Avatarnia Vei - Felija - 26-01-2013 Hm, może ten? http://sykogirl.deviantart.com/art/Cub-Animated-Gif-170422193 Z tym że to jest animacja, a ja bym Ci zrobiła z tego normalny avatar. RE: Avatarnia Vei - Moonlight - 27-01-2013 Dzięki bardzo bym cię oto poprosiła:). A zrobiłabyś też że na tym avku było by moje imię i podpis ; Why? Kolory podpisów wybrane przez ciebie. Bo ja za bardzo nie wiem, czy by pasowałby kolor brązowy bądź pomarańczowy. RE: Avatarnia Vei - Felija - 27-01-2013 Okej, to później zrobię, teraz nie za bardzo mam kiedy. RE: Avatarnia Vei - Felija - 01-02-2013 Hm, może tak? RE: Avatarnia Vei - Serpeen - 02-02-2013 Czy można zamawiać? RE: Avatarnia Vei - Felija - 02-02-2013 Tak, tak, wykonałam ostatnie zamówienie, nie napisałam 'stop', jest napisane 'otwarte' pod nazwą tematu, więc tak, można. ;) RE: Avatarnia Vei - Ashley - 02-02-2013 A ja też mogę? Prosze lineart legalny Malaika4:http://oi48.tinypic.com/154desg.jpg Proszę czy mogłabyś zrobić te dwie lwice jedną pomarańczowo beżową lub zółtą a drugą podobną do kiary ale z sierścią brązowo -beżową? Czy radzisz troszkę inaczej? RE: Avatarnia Vei - Moonlight - 02-02-2013 Dziękuję bardzo za avatara. Jest prześliczny. RE: Avatarnia Vei - Serpeen - 03-02-2013 No to mi obrób mi http://i49.tinypic.com/mh5xr4.png na avatar 300x400 pikseli, na avek. Niech ramka będzie biała, czarna, bądź koloru ciemnego wina. Tło niech będzie lekko "mrożące krew w żyłach". Kolorystyka?- ciemne wino, biel i czerń. Niech przeważaja dwa pierwsze kolory. Zrób jeszcze napis (biało-czerwony) "Shemore" tą samą czcionką, co masz na avie. Mniejszymi literkami (czcionka taka sama jaką ma Tae, jak jest napis "Happines Is A Strong Coctail) to ty tam napisz "Powrót Krwi". Da się? RE: Avatarnia Vei - Nzuri - 03-02-2013 Felka, zrobisz mi avka jak będziesz mieć tylko czas? Tło jakieś pasujące, albo nocne, albo coś pasującego da stada :) A arta masz tu -> Klik RE: Avatarnia Vei - Felija - 03-02-2013 Ashley, wpisz autora avatar na Moonlight. To jest SykoGirl. I przepraszam, ale nie pokoloruję Ci tych lwic, zgłoś się do kogoś innego. To mi zajmuje za dużo czasu, którego teraz mi brakuje. Serpeen - okej, coś pokombinuję. Nzuri - ok, też da radę. STOP! RE: Avatarnia Vei - Serpeen - 04-02-2013 Felka- teraz mogę unieważnić zgłoszenie? Czekam już na inny obrazek, a dam ci go do obróbki, kiedy będziesz miała czas... Może tak być? RE: Avatarnia Vei - Felija - 04-02-2013 Okej, w porządku. To najpierw zrobię dla Nzuri. RE: Avatarnia Vei - Felija - 22-02-2013 Sorry, że tak późno. D: Nzuri, może coś takiego? Tło: Coconut365 [ Dodano: 2013-02-21, 23:55 ] Serpeen, to napisz, co ostatecznie chcesz. W ogóle to można zamawiać, postaram się już tak nie mulić, acz nic nie obiecuję. :'D |