Pojedynki - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: Pojedynki (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=140) +----- Wątek: Pojedynki (/showthread.php?tid=171) |
RE: Pojedynki - Mauara - 13-01-2016 Chyba zabiłam temat. Niech to ktoś przejmie xD RE: Pojedynki - Felija - 13-01-2016 Niech ktoś. ;d Cóż, w ostatnim pojedynku Myr miała drugie miejsce, więc, jeśli chce, to ona może to zrobić. RE: Pojedynki - Mauara - 14-01-2016 A nie, nie jednak ktoś coś mówi, że chce dodać. W takim razie termin ostatecznie do niedzieli (17.01) można przedłużyć. Rysować niewdzięcznicy O: RE: Pojedynki - Mauara - 20-01-2016 Nastał czaaaaaaaaaaaas! Chyba wcześniej nie było podawane kto robił, więc teraz też nie będę, chociaż wszyscy i tak pewnie się domyślą xD 1. 2. Głosujta :D! RE: Pojedynki - Vult - 20-01-2016 Myr jak misio wygląda <3 I taki grubiutki...niestety nie mogę zagłosować :P Ps. Wcale a wcale nie widać, kto jest kim. RE: Pojedynki - Kiu - 20-01-2016 bo to małe i taka kluska xD a ogonem za krótki aby dodać x) RE: Pojedynki - Venety - 20-01-2016 /offtop Hitlerowski wąsik! ~ RE: Pojedynki - Felija - 20-01-2016 Vult wygląda slicznie, choć nie przypomina mi pisklaka (ale ja nie znam się na sepach). Szkoda, że nie ma kolorów. Z kolei Myr naprawdę mnie urzekl, no urok w czystej postaci. :D Głosuje na dwójkę. RE: Pojedynki - Vult - 20-01-2016 Felija napisał(a):Vult wygląda slicznie, choć nie przypomina mi pisklaka (ale ja nie znam się na sepach). Szkoda, że nie ma kolorów.
Bo na dobra sprawę ptaki za młodu są paskudne. W przeciwieństwie do ssaków.
RE: Pojedynki - Estham - 23-01-2016 Zdecydowanie jedyneczka :D Lubię takie o! RE: Pojedynki - Sadism - 23-01-2016 2 jest urocza i styl mi sie podoba ^^ RE: Pojedynki - Amani - 23-01-2016 Namber łan RE: Pojedynki - Kiu - 11-02-2016 Niedługo miesiąc minie xD jaki wynik i do kiedy bo nie zauważyłam terminu. RE: Pojedynki - Mauara - 11-02-2016 Wygląda na to, że ludzie niechętnie oceniają. Jeżeli mogę, to głosuję na dwójkę, ponieważ uwielbiam stylizowanie zwierzątek. Praca Vulciszy jest zacna, a sępiątko urocze, ale jednak zabrakło mi kolorków. Ostateczny wynik to dwa głosy na 1. i trzy głosy na 2. Także ostatecznie wygrywa praca druga! Jeżeli zaś mój głos się nie liczy to nie wiem, remis xD RE: Pojedynki - Felija - 11-02-2016 Liczy się, liczy. ;) Gratuluję! Kiu dostaje 6 opali, a Vult 4. Kiu, chcesz prowadzić nowy pojedynek? Jeśli tak, to załóż na niego nowy temat. Uznałam, że lepiej, by pojedynki miały osobne subforum i każdy pojedynek był w osobnym temacie. |