Off Top - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Nowa Północ (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=104) +----- Wątek: Off Top (/showthread.php?tid=283) |
RE: Off Top - Serret - 22-09-2012 Cześć wam. To źle, że cicho. Odzywać się trzeba! RE: Off Top - Duma - 22-09-2012 Hej, Serrku! Btw. ubóstwiam Twój avatar i sygnę normalnie <3 Przywitanie stadne? Puff. Nawet cienia pomysłu nie mam. RE: Off Top - Oxena - 22-09-2012 Tak, Fel zwłaszcza taka ja. uż się sama na skajpaju przekonałaś jaką ja gadatliwą osóbką jestem xD RE: Off Top - Serret - 23-09-2012 Dziękuję. Ach, zostałam ochrzczona Serrkiem, jak miło. :D W sumie to jest taki zestaw tymczasowy, dopóki sobie jakiegoś rysku nie skombinuję, ale znając moją, ehm, chęć do robienia czegokolwiek... To te zdjęcia jeszcze sobie trochę powidnieją w moim profilu. A Duma jest urocza. ^^ Tak, Oxi, akurat w tej kwestii masz rację. xD' RE: Off Top - Ingo - 23-09-2012 Fel czemu nie bierzesz przykładu z Arto i nie żulisz o ryski? xD RE: Off Top - Serret - 24-09-2012 Bo nie jestem Arto? :D RE: Off Top - Shun - 26-09-2012 Nikt nie lubi mojego Ezreala : ((( RE: Off Top - Slide - 26-09-2012 Fel wejdź na Skajp bom samotny RE: Off Top - Duma - 29-09-2012 Slajd, tak gwoli wyjaśnienia - jakiej ty płci jesteś, bo ja niepewna jestem! Miałam wrażenie że płeć piękna a piszesz jak płeć brzydka X'D Eeej, jak to będzie ze świętami i malowaniem ciała? Bo mi się to tak spodobało, że to też zaważyło na moim dojściu do Północników, mówię szczerze. RE: Off Top - Shun - 29-09-2012 Te malowanie to wiem że jest podczas jakiegoś tam święta, a co do samych świat to nie wiem. RE: Off Top - Serret - 30-09-2012 Ehm, jesteś Szamanem, więc wypadałoby jednak coś wiedzieć. ^^ RE: Off Top - Shun - 30-09-2012 No to "coś" wiem przecież ;p RE: Off Top - Slide - 30-09-2012 Slide jest facetem :D RE: Off Top - Miles - 02-10-2012 Malowanie możemy urządzić w każdej chwili. Właściwie to bardzo by się to przydało. W końcu to ma charakteryzować członków od wszystkich innych... Tylko musimy się zmówić kiedy, kto i jak. A przede wszystkim Ox musi być wolna, Shun i może jakieś jeszcze dwa lwiątka. Mamy takie? xD Wiem że jest Duma. RE: Off Top - Oxena - 03-10-2012 Chyba na razie tylko Dumę xp Ja na razie mam czas, nie wiem jak będzie gdy dojdą wreszcie książki od języków, bo wtedy pewnie będziemy pędzić z programem więc się zobaczy. Ale od razu mówię, że weekendy odpadają. |