Banda Ghaliba - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Banda Ghaliba (/showthread.php?tid=1166) Strony:
1
2
|
Banda Ghaliba - Ghalib - 14-04-2015 W tym temacie znajdą się tylko informacje dotyczące grupy tworzonej przez Ghaliba i Mirrę na dzień dzisiejszy. Szukam jeszcze maksymalnie dwóch lwic do powoli powstającej Bandy Ghaliba (zobaczcie wątek Mirry i Ghaliba). Jedynymi warunkami (poza w miarę częstym pisaniem) będą:
RE: Banda Ghaliba - Frigg - 14-04-2015 A mogą być młode? Bo Windu ma tu postać (Belial),a on chciałby dołączyć do takiego ,,złego'' stada. /Mirra powinna wiedzieć kto to jest Windu/ RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 15-04-2015 Z tym, że Belial jest samcem i w sumie mogłabym się zgodzić, ale lwic potrzebujemy z oczywistych względów. RE: Banda Ghaliba - Cherry - 16-04-2015 A muszą być to lwice? Czy raczej mniej koniecznie? RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 17-04-2015 ponieważ Ghalib to lew tsavo wypadałoby, jeśli ma to być dorosły lew. dorosłego samca świeżo upieczony przywódca lew tsavo nie zaakceptuje xp jak pisałam wcześniej - najbardziej potrzebne by były lwice, żeby to było stado RE: Banda Ghaliba - Cherry - 17-04-2015 Ale ja miałam na myśli, czy to muszą być lwice, czy mogą samice nieco innego gatunku "D. RE: Banda Ghaliba - Mirra - 18-04-2015 Niech Windu napisze do mnie na gg (1521205) RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 18-04-2015 hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą RE: Banda Ghaliba - Nathaniel - 18-04-2015 Ja jestem chętna, o ile Felka da mi pozwolenie na czwartą postać! ^^ *na peeewno da xD* Czy ja nie jestem dla was za dobra? :D RE: Banda Ghaliba - Mirra - 18-04-2015 Będą potrzebne osoby, które pokierują potomstwem Ghaliba i Mirry. Felcia jesteś dobra dla nas i za to Ciebie kochamy :) RE: Banda Ghaliba - Nathaniel - 18-04-2015 No oczywiście, Felcia jest cudowna! <3 No więc ten... Już macie jedną chętną! ^^ RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 18-04-2015 Kaaivy to postać do bandy? :D tak btw, napiszę na gg, ok? RE: Banda Ghaliba - Cherry - 18-04-2015 Ghalib napisał(a):hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą No i o to chodzi, chciałabym się przyłączyć moją Nibi, bo cóż, nie mam za bardzo co nią ciekawego robić na tym świecie. Ale pytam się, bo nie chciałabym z własnego bólu dupy wciskać wam od razu samicy innego gatunku "D. Chociaż w sumie jestem chętna by się przyłączyć, no i nie wiem, czy by prędzej nie dezaktywować jeszcze Nibiru i zrobić nową postać, bo tak to chyba nie bardzo znając mnie wyrobiłabym się z trzema. Oczywiście, pod warunkiem, że się zgadzacie na moją kandydaturę "D RE: Banda Ghaliba - Kaaivy - 18-04-2015 Tak, jam jest xD RE: Banda Ghaliba - Giza - 18-04-2015 Cherry, przyjmiem Cię z przyjemnością tylko dobrze się zastanów czy chcesz grać Nibiru czy kimś nowym? musisz się zastanowić nad za i przeciw, ale możemy zarezerwować Ci to miejsce xD na dzieci Ghaliba i Mirry znalazłam dwóch chętnych i chyba wystarczy na razie. xP chociaż...? |