Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę (/showthread.php?tid=1173) Strony:
1
2
|
Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Saix - 29-04-2015 Yup, Saix jest już starym koniem i sporo czasu spędził na wędrówkach, mógł mu się więc trafić jakiś przelotny romans. Jeśli więc kto poszukuje ojca - Inf jest do wzięcia. Dodatkowo poszukuję mu partnerki, już na stałe, albo chociaż dobrej przyjaciółki :v najlepiej z ZZ, ewentualnie z samotników. RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Ghalib - 03-05-2015 Giza jest wolna i rozpaczliwie poszukuje ojca na młode ;_; bo stara panna RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Saix - 03-05-2015 dzięki za cynk XD RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Maya - 03-05-2015 Hej, psst. Giza, jakbyś zamierzała skorzystać z bardzo przemyślnie ukrytej oferty Saixa, to moglibyśmy w trójkę wokół tego całkiem fajny wątek skleić, jak/jeśli Saix dostanie się do stada. Czaicie bazę, nie???!!!11 ;* ;* RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Saix - 03-05-2015 Wolę "jak". I czekam na propozycje Maya XD RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Kalani - 04-05-2015 //Maya będzie rwać młodziaków, uuuu!// RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Maya - 04-05-2015 // Fak, rozgryzłaś mnie. Maya może mieć jakieś 'ale' co do tego, żeby Saix sobie kręcił po kryjomu z Gizą, gdyż ze względu na Nyotę ma go na oku. Gdyby nadmuchał Gizie brzuch w międzyczasie, to miałbym wszelkie podstawy, żeby napisać: "także ten". To tyle w dzisiejszym odcinku Mody na Sukces. RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Giza - 04-05-2015 O lalala, brazylia nam się zrobi :D xD no ale dobra dobra, jak będzie ciekawie to ja się piszę na wątki xD RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Maya - 04-05-2015 Zobaczymy jak by to miało wyglądać, to była tylko taka wstępna myśl z mojej strony. Jakbyście chcieli korzystać to piszcie na PW, zobaczymy, co da się z tego zrobić. Miałem kiedyś pomysł na wątek na marginesie, żeby zrobić taki totalny serial brazylijski z naszych postaci. Może trzeba będzie odkurzyć. RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Saix - 04-05-2015 Zaczynam się bać XD" Czyżby Maya chciała wisieć Gizie i Saixowi nad łbami na każdej ich randce XD? RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Maya - 04-05-2015 Nah, co to to nie. Ale coś w taki deseń by można było przekminić, jakbyście mieli ochotę. Nawiasem, jutro Ci odpiszę wieczorem, Infinity. RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Saix - 04-05-2015 coś czuję że będziemy najpopularniejszą parą ewer :v takie będzie zamieszanie wokół nas XD RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Giza - 04-05-2015 Maya przyzwoitka :< RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Kahawian - 04-05-2015 Nie zapominajcie, że tu jeszcze dowódca nad łbem stoi. x'D Anyway, trochę offtop się zrobił. Ale na przyjaciółkę/koleżankę mogę Dey zgłosić. Ale na to potrzeba by czasu. RE: Potatusiuję, jeśli kto chce. i żony chcę - Maoni - 22-05-2015 Również mogę zgłosić na przyjaciółkę/koleżankę Maoni, chociaż wątpię, aby się za dobrze dogadali XD |