Walki avatarów - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Walki avatarów (/showthread.php?tid=1415) Strony:
1
2
|
Walki avatarów - Felija - 21-09-2015 Przeglądałam sobie stare forum i tak pomyślałam, że można by wskrzesić pewną prostą grę. Wrzucamy dwa avatary (najlepiej obrazkami, żeby nie trzeba było latać po profilach), a następna osoba decyduje, który jej się bardziej podoba i podrzuca swoje typy. Uzasadnienia mile widziane! Na dobry początek: Grima vs. Samiya RE: Walki avatarów - Indra - 21-09-2015 Grima Volundr vs Myr RE: Walki avatarów - Felija - 23-09-2015 Z wyglądu wolę Volundra, ale avek Myra jakoś mnie urzeka. Sadism vs. Sargon RE: Walki avatarów - Nirai - 23-09-2015 Sargon, bo zdecydowanie wolę jego wygląd. Zdzierad vs. Arto RE: Walki avatarów - Sadism - 23-09-2015 Arto. Zdecydowanie Arto. Soth czy Damaja RE: Walki avatarów - Felija - 27-09-2015 Damaja, strasznie mi się podoba. Busara vs. Kahawian RE: Walki avatarów - Sadism - 27-09-2015 Kahawian Fuko czy Giza? RE: Walki avatarów - Vult - 27-09-2015 Giza. Mimo że obie postacie są szare to jednak lwica ma dodatki w postaci biało/beżowych akcentów, które ładnie się komponują z tym neutralnym szarym kolorem. vs RE: Walki avatarów - Kalani - 01-10-2015 Na 100% Mauara. Frigg czy Myr RE: Walki avatarów - Felija - 03-10-2015 Oba mnie urzekają, ale jednak Frigg. #fankaRagnr1 Ahak vs. Tyrvelse RE: Walki avatarów - Vult - 19-11-2015 Wybór ciężki ale... Tyrvelse, za tło komponujące się niesamowicie ze ślepiami. vs RE: Walki avatarów - Felija - 29-11-2015 Samiya. Przy czym oceniam sam rysunek, bo obróbka u Sami jest moja, więc to nie byłoby fair. :'D Kiu vs Kigeni RE: Walki avatarów - Inn - 11-12-2015 Kiu, bardzo mi się podoba jej av :D Kishenzi czy Aliia RE: Walki avatarów - Machafuko - 10-01-2016 Hum... Jak bardzo lubię szkice tak tutaj Kishenzi podoba mi się bardziej. To ja tak może oryginalnie xD Inn VS
Runa RE: Walki avatarów - Logan - 10-01-2016 Yh trudno stwierdzić bo.. to prawie ten sam autor .. bo obróbka kto inny cnie? Ale chyba wybiorę Inn bo Runa ma te kropki pod oczami których nie trawię |D Ines czy Maru |