Król Lew PBF
Konferencja KLowa - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Konferencja KLowa (/showthread.php?tid=1546)

Strony: 1 2

Konferencja KLowa - Sadism - 20-12-2015

Rzecz w tym, że niektórzy z nas, forumowiczów, używają smartfonów i na nich sprawdzają forum, czy tez nawet piszą posty. Jestem taką osoba, i cenię sobie mobilność, ale na mojej komórce niestety SB jest tragiczne. Pomyślałem że może nie tylko ja tak mam, i planuje stworzyć ( czy nawet już stworzyłem lecz nagle i bez wcześniejszych ustaleń ) konferencję na messengerze. Tym od FB. Praktycznie każdy z nas ma Fb, i messengera. Jeśli więc ktoś chce sobie pogadać o wszystkim i o niczym, oczywiscie głównie na tematy KLa ale nie tylko, to pytam się, czy chciałby aby go do takowej konfy dodać. Nie jest to zastępstwo SB, ale jeśli ktoś jest na uczelni/w autobusie/ na wycieczce , to łatwiej bedzię na messengerze się dogadać, porozmawiać o fabule itp.
Byliby chętni?

RE: Konferencja KLowa - Felija - 20-12-2015

Ja bym się na to pisała, lubię rozmowy z wami w każdej formie. ;d Nie jest to rzecz niezbędna, ja akurat nie siedzę na messengerze zbyt często (żeby nie powiedzieć, ze sporadycznie), ale można zrobić, nie zaszkodzi.

RE: Konferencja KLowa - Maru - 20-12-2015

Nie mam FB ani tego messengera.

RE: Konferencja KLowa - Machafuko - 20-12-2015

Osobiście sensu nie widzę, ale jeśli już nie lepiej zrobić grupę? Będzie to bardziej składnie wyglądało.

RE: Konferencja KLowa - Samiya - 20-12-2015

Grupa to takich rozmów potrzebna raczej nie jest xD

RE: Konferencja KLowa - Vasanti Vei - 20-12-2015

No właśnie. Raczej nie ma potrzeby zakładania grupy. Do większych dyskusji można po prostu zakładać tematy na forum.

Takie info dla osób nie w temacie: właśnie sobie tak bez sensu piszemy na fejsie i jest fajnie, mogę kogoś dodać jak ktoś chce.

RE: Konferencja KLowa - Sadism - 20-12-2015

Vasanti Vei napisał(a):Takie info dla osób nie w temacie: właśnie sobie tak bez sensu piszemy na fejsie i jest fajnie, mogę kogoś dodać jak ktoś chce.

Czyli jednak. Mówiłem. Wygodniejsze to, i nawet osoby które sporadycznie FB używały, mogą być chętne.
Grupa odpada, bo to niepotrzebne, ja mam na myśli konferencję. Czyli zwyczajne osobne specjalne okienko czatu dla ludzi z forum.

RE: Konferencja KLowa - Mauara - 20-12-2015

Jak dla mnie pomysł dobry, bo dlaczego nie 0:
Nie korzystam z messengera bo mi telefon zacina, ale zwykłe fejsbukowe czaty działają.
Tak czy inaczej można taką konfę zrobić, kto by się znudził to by po prostu odszedł, a kto by chciał porozmawiać, to by dołączył i w porządku o:

RE: Konferencja KLowa - Felija - 20-12-2015

Już ją mamy, jak chcesz, to mogę Cię dodać. ^^

RE: Konferencja KLowa - Sadism - 21-12-2015

No ogółem konfa widzę że żyje :D

RE: Konferencja KLowa - Felija - 21-12-2015

Żyje, żyje i to całkiem nieźle. Właściwie cały dzień się trzyma. :3

Zapraszamy, fajna impreza, polecam! Specyficzny klimat, ale mnie się podoba. ;P

RE: Konferencja KLowa - Makari - 21-12-2015

Ja bym chciała dołączyć bo na messengerze siedzę 24/7 a na forum niekoniecznie.

Oookej, tylko muszę mieć Cię w znajomych, żeby Cię dodać. Właśnie Cię zaprosiłam.

Jak ktoś jeszcze chce to śmiało. :)

RE: Konferencja KLowa - Israel - 21-12-2015

Szkoda, że fb prawie nie używam :/.

Zawsze można zacząć. ;)