SECRET SANTA - PREZENTY! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: Secret Santa (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=148) +----- Wątek: SECRET SANTA - PREZENTY! (/showthread.php?tid=2203) Strony:
1
2
|
SECRET SANTA - PREZENTY! - Vasanti Vei - 24-12-2016 Oto i długo wyczekiwane rysunki stworzone z okazji naszego Secret Santa! Ci, którzy nie nadesłali mi rysunku, niech sami wrzucą je do tego tematu. Osoby posiadające deviantArta proszone są również o dodanie prac do folderu na naszej grupie na dA. W miarę wrzucania tutaj linków (i/lub wrzucania obrazków na dA), będę aktualizować tę listę. Ten temat jest też miejscem na wszelkie komentarze i uwagi dotyczące Secret Santa, Świąt i samych prac. :) Amai od Falarisa Askari od Zephyra Asura ode mnie Ayumi od Falarisa Bjorn od Myra Bjorn od Kifo Bjorn od Asury Chawa od Ayumi Falaris od Myra Furaha od Mauary Ines od Makariego Jeanette od Sotha Kasill od Amai Kifo od Myra Kigeni od Sigrun Makari od Bjorna Makena od Xeni Mauara od Chawy Mauara i Nikita od Bjorna Mwuaji od Chawy Myr od Askari Nurit od Mauary Shiriki od Nikity Sigrun od Askari Soren od Myra Soth od Xeni Taal od Makariego Vari od Chawy Xenia od Nikity Xenia ode mnie Życzę wszystkim Wesołych Świąt! :3 I z góry przepraszam tych, którzy dostaną prace z opóźnieniem, bo dotarły do mnie głosy, że tak może się stać. Xenia, Asura - mam nadzieję, że choć trochę podobają wam się moje prace. Nie jestem mistrzem tabletu, ale naprawdę się starałam. :'D PS Te lampki na ogonie Kigeniego. <3 Padłam. RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Zephyr - 24-12-2016 Ło, jak pięknie ^^ Potwierdzam, Kigeni świetnie wyszedł :D Dzięki Vult! <3 RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Omara - 24-12-2016 Czemu nie ma ryska ode mnie? :/ RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Vasanti Vei - 24-12-2016 Facebook psuje jakość i dodaje białe tło. ^^" Już go dorzucam, ale radzę Ci wrzucić go na stasha na dA albo jakikolwiek inny hosting. RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Kifo - 24-12-2016 Spóźniona, ale tylko trochę :) Bjorn Wszystkie prace są świetne :) Takie pozytywne xd a smutasy słodcy xd Taki poczciwy Kifo <3 Dziękuję. Wesołych Świąt, wszystkim :) RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Asura - 24-12-2016 Też z lekkim opóźnieniem, i też Bjorn http://cherrycolaax.deviantart.com/art/Bjorn-652969356 I wielkie dzięki za tą pracę Fel, mój mały pedałek nabrał tu nieco męskości i może w końcu wszyscy załapią, że on nie jest wcale taki kobiecy. xD <3 RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Vasanti Vei - 24-12-2016 Hahah, Asu, właśnie mi niektórzy zarzucali, że nie wygląda jak Asura, bo jest zbyt męski, ale cieszę się, że Ci to nie przeszkadza. xD Jakie spoko Bjorny. <3 RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Makari - 24-12-2016 Każda ma swój urok ale zdecydowanie urzekają mnie te od Myra i ten Bjorn od Asury RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Mauara - 24-12-2016 Ajajaj, a ja myślałam że to dziś dajemy, przepraszam xD Jestem jakaś cofnięta, mam nadzieję, że brak tła nie był obowiązkowy xD Furaha -> https://i.imgur.com/vJhtK22.jpg Nurit -> https://i.imgur.com/jA0yVrL.jpg (i avatarowe formaty gdyby ktoś coś https://i.imgur.com/FD2rQlb.png https://i.imgur.com/SRcA9Li.png ) RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Nurit - 24-12-2016 No, dziś, w Wigilię. Temat założyłam o północy. ;) Aww, jest piękna, bierę na avek. <333 Dziękuję! Masz bardzo przyjemny styl. RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Chawa - 24-12-2016 Nie wiem skąd ta panika, nikt się tutaj nie opóźnił, bo właśnie dzisiaj mieliśmy wrzucać prace ;D Ja w końcu uwolniłam się na chwilę, więc przesyłam bardzo szybkie życzenia. Życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, weny do pisania i rysowania i wspaniałych prezentów :D A ode mnie kolejno lecą: Mauara, Mwuaji, Vari Mam nadzieję, że Wam się podobają oraz ślicznie dziękuję za prace dla mnie :D Chawa jest świetna, uwielbiam jej minę i cieniowanie, a Sorenke wygląda jak taki pocieszny misio, że chciałabym go wyściskać <3 Dziękuję Wam raz jeszcze, obydwa wylądują w profilach jak tylko znajdę chwilę, żeby je tam wrzucić ^^ /Pozwolę sobie moje rysunki dodać do pierwszego posta. RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Mauara - 24-12-2016 A nie wiem, ja na zapas panikuję xD Owowowo, właśnie wesołych wszystkim :D Woooo, jutro zabiorę się na jakiś sensowny komentarz na deviancie, ale Mau jest cudowna! Będę musiała sobie ustawić na jakiś czas na avek x3 RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Zevran - 25-12-2016 Żanetka od Sotha. Pierwszy raz rysowałem żenetę, jak matka zerknęła to powiedziała, że nawet podobne lD Robiłem co mogłem by chociaż trochę kolorów dodać i no. Mam nadzieję, że źle nie jest ;_; RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Bomvu - 25-12-2016 Też dziękuję bardzo za rysunki. Askari wygląda tak zadziornie ;) i gratki za narysowania guźca, wyszedł genialnie :D Swoje prace wrzucą jakoś niedługo na DA, mam nadzieję, ze się podobały :) RE: SECRET SANTA - PREZENTY! - Xenia - 25-12-2016 Vei, bardzo mi się podoba, piękne ujęcie ciekawskiej Xeni :D, jak tylko wrócę to rysunek od Ciebie ląduje w sygnaturce ;) Życzę wszystkim (trochę spóźnione) Wesołych Świąt! |