Markerowe avatary Pad - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Markerowe avatary Pad (/showthread.php?tid=364) Strony:
1
2
|
Markerowe avatary Pad - Padme - 21-08-2012 Zamówienia na markerowe avatary otwarte! 1. Wykonuję avatary tylko i wyłącznie w traditionalu. 2. Nie pośpieszać mnie- avatary robię wtedy, kiedy mi się chce. 3. Nie koloruje lineartów. 4. Wykonuję całą postać, a jeżeli mi się nie chce, trzeba się zadowolić hedszotem. 5. Max 2 zgłoszenia, później jest STOP! Uprzedzam, że nie jestem jakimś niewiadomo jakim artystą, więc cudów nie będzie. SLOTY: 1.Alaiyke 2.Ayari Reinmar Teraz jest STOP Uzupełnić: Kod: Wygląd: RE: Markerowe avatary Pad - Alayike - 21-08-2012 Za free? Bo jeśli za punkty DA to będę niewypłacalna XD Wygląd: O proszę Uwagi: Brak :P RE: Markerowe avatary Pad - Padme - 21-08-2012 Niczym Amber Gold xd I nie, nie za punkty, zamówienia tutaj traktuję jako taki mały trening ^^; Zamówienie przyjęte. RE: Markerowe avatary Pad - Ayari Reinmar - 22-08-2012 Wygląd: Ayariego Reinmara poproszę :) http://leftduality.deviantart.com/favourites/49845329 - jego obrazki http://img96.imageshack.us/img96/6728/ayari.png - kolorki Uwagi: Braaaak Jeśli można, oczywiście *.* RE: Markerowe avatary Pad - Padme - 22-08-2012 Można, można, ale z góry uprzedzam, że nad samcami muszę jeszcze popracować. Ok, zamówienie przyjęte, teraz jest STOP [ Dodano: 2012-08-24, 19:07 ] Ok, z racji tego, że wykonałam zamówienia, jednak nie mam jak zeskanować rysunków, mogę przyjąć wyjątkowo kolejne 2 zamówienia, więc: START RE: Markerowe avatary Pad - Nigara - 25-08-2012 Albo nie, jednak nie ma dodatkowych miejsc xd Przez te requesty z shoutboxa, więc oficjalnie mamy nadal STOP! RE: Markerowe avatary Pad - Shyeiro - 04-10-2012 Dobra, więc nieoficjalnie przyjmę zamówienie, niespodzianka, czy hedszot, czy cała postać, kto pierwszy ten lepszy. + Te dwa avatary są narysowane, podgląd w Waszej Twórczości w mym starym temacie, już wycięte będą, jak znajdę czas na ich wycięcie. START! RE: Markerowe avatary Pad - Ayari Reinmar - 04-10-2012 Ja chcem .3. ale nie musisz, jak ty nie chcesz D: RE: Markerowe avatary Pad - Shyeiro - 04-10-2012 Łok, zasada prosta, kto pierwszy ten lepszy, tylko teraz pytanie kogo? Bo Ayariego już masz ode mnie :D RE: Markerowe avatary Pad - Khayaal - 04-10-2012 a Hasirkę byś mi narysowała? :3 tygrys tak po prostu, złośliwe babsko z błyskiem w oku. RE: Markerowe avatary Pad - Shyeiro - 04-10-2012 Ok, Khay, postaram się dziś nawet xp Dest, następnym razem, postaci mi nie dałaś ;__; STOP! RE: Markerowe avatary Pad - Padme - 08-11-2012 Skończone zamówienie dla Hasiry/Khayaal ;) + http://i47.tinypic.com/1i1ndf.png Drobny szkic w ramach mojej zabawy z realizmem. Nie wyszły mi, wiem, ale trzeba czasu, by osiągnąć jakiś poziom xd Teraz mała prośba, komu z sb jestem coś winna? NADAL STOP! RE: Markerowe avatary Pad - Skanda - 09-11-2012 Mi miałaś Raga zrobić, ale dunno, czy to dalej aktualne o: RE: Markerowe avatary Pad - Khayaal - 09-11-2012 oczy, mimo tego, że niezłośliwe xP, i uszy super - bardzo mi się podobają. dzięki! :) RE: Markerowe avatary Pad - Miyuki - 09-11-2012 Cynamonka miś winna. :3 |