Zjem Cię - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Zjem Cię (/showthread.php?tid=412) |
Zjem Cię - Alaina - 15-09-2012 Nie, nie zapomniałam o nich xp dwa tradeartowe szkice , plus link do wolnego szkicu ;) http://malaika4.deviantart.com/#/d5ew7c1 ___ hmm linka do galerii chyba nie muszę podawać, co nie XD (nie chce mi sie, nie tyle tyłek co i ręka przyrosła mi do myszki xp ) RE: Zjem Cię - Padme - 15-09-2012 Mooooooooooran <3 RE: Zjem Cię - Moran - 15-09-2012 Padme napisał(a):Mooooooooooran <3 Moja reakcja była dokładnie taka sama. Co do joty. Jest piękny, uroczy i cudowny. Za chwilę padnę ze słodkości. Dziękuuuję! <3 RE: Zjem Cię - Alaina - 15-09-2012 haha ciesze się ze Moranowy łeb przypadł do gustu,ale i sorki że tyle musiałaś czekać na moją część,a i tak jest to puki co tylko szkic. ^^; Wybacz dodatkowo to że na jego kolorystykę trza będzie trochę poczekać ^^;, chyba że jak dziś, znowu urządzę se od przyszykowywania się do obrony wolne ^^; RE: Zjem Cię - Padme - 15-09-2012 Ile Ci taki szkic zajmuje? RE: Zjem Cię - Alaina - 15-09-2012 zależy czy mam wenę na rysowanie i chęci,ale z reguły są to dwie -trzy min ^^; RE: Zjem Cię - Padme - 15-09-2012 Łah, szybka jesteś, Ci powiem. No ale teraz pozostaje czekać na skończone wersje ;) RE: Zjem Cię - Sheridan - 15-09-2012 Am, Mal, wiem, że temat nieco inny, ale nie zauważyłaś sama, więc pomyślałam, że możę tu prześlę... ------> http://i45.tinypic.com/2hscbb7.jpg Wiem, bardzo amatorskie i bezkolorowe, ale nie umiem kolorować, a prace na komputerze... Powiedzmy nie idą mi. A nie chciałam psuć rysunku kredkami, bałam się, że nie wyjdzie. Mam nadzieję, że choć troszku ci się spodoba... Taki cosik od gromniastej fanki :3 RE: Zjem Cię - Liadan - 16-09-2012 Padme- uwierz mi że znam osoby które tworzą naprawdę wspaniałe rzeczy szybciej niżeli ja,a i nie potrzebują do tego celu lepszych dni xp Są chwile kiedy przez kilka dni, nie mogę niczego dobre narysować, co bywa mocno frustrujące Sheridan- Woah, jaka urocza Malcia, dziękuje ;) i spokojnie, i same szkice mają w sobie niepowtarzalny urok =^^+ RE: Zjem Cię - Ingo - 17-09-2012 Mal, te gorsze i lepsze dni to po prostu skutki uboczne rutyny... Coś o tym wiem. Jak rysowałam same lwy, to mi się rzygać chciało. Jak zaczęłam rysować z Rosią i Kami ludzi to zaczęłam to robić w takim tempie, że pod koniec dnia moja ręka wyglądała jak balon xD O palcach nie wspominając. Powspominajmy jak to było na początku naszej znajomości, jak ukradlam ci rys z małą Mal XD Dla Montany lwiątka. To były piękne czasy. Poruszam ten temat, bo czuję że powinnam ci coś powiedzieć. To dzieki tobie zaczęłam rysować. I dzięki tobie nauczyłam się rysować. Zawsze odpowiadałaś na moje żulenie o tutorial... xD DZIĘKUJĘ MALCIU xD RE: Zjem Cię - Kami - 17-09-2012 o paczcie Jest moja Bagusia i Vinity! RE: Zjem Cię - Arto - 17-09-2012 MOOORAAAN! RE: Zjem Cię - Serpeen - 17-09-2012 Jejciu, Moran Ci cudownie wyszedł... Skecze też :). RE: Zjem Cię - Sheridan - 17-09-2012 To fajnie, ze ci się podoba ^^ Jeszcze go dopracuję, ale kiedyś musiałam pokazać, bo inaczej mogłoby nigdy nie ukazać się odbiorcy. Najwyżej poproszę kogoś, by pomógł mi w linearcie, z kolorami sama się pobawię. I przepraszam, jeżeli miałaś kiedyś pracę podobną do tej Mal, ale nawet ja nie znam wszystkich Twoich prac, najwyzej coś przeoczyłam. Pociesz się myślą, iż malowałam tylko i wyłącznie sama, bez żadnych pomocy, tutoriali... RE: Zjem Cię - Liadan - 20-09-2012 początki zawsze są trudne, ważne abyś nie zniechęcała się i rysowała dalej ;) Mon-drobna poprawka, była to siostra Mal Nikoma , jeśli pamięć mnie nie myli XD (a z tym ostatnio u mnie różnie bywa xp-ach , starość nie radość, nic innego nie robić jak już się wieczkiem od trumny przykrywać ) ,ale też z drugiej strony i ja tutaj miałabym Tobie za co dziękować, gdyby nie to, nie wracałabym na to forum xD A tak wróciłam by pilnować, jak w tamtym czasie mi się zdawało, kolejnych szczyli ;) ___ a teraz dwie nowości wstawione juz na DA zbiór collabów z moimi kochanymi furiatami z DA http://malaika4.deviantart.com/#/d5fevj8 ale i semi realistyczna Mal , robiąca za konika xp http://malaika4.deviantart.com/#/d5fewd8 (ostrzeżenie- przejazd płatny.. zjem Cię jeśli spróbujesz wsiąść xD ) |