Herbatowy kac. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Herbatowy kac. (/showthread.php?tid=670) |
Herbatowy kac. - Levine - 10-04-2013 Bo na inną nazwę nie mam pomysłu. Dopiero się uczę, poproszę rady, pomysłu i przede wszystkim poradnik jak zrobić lineart'a (próbował ten od Kami x3) ~ Levine lub jak skomentowała jedna menda (<3) "borsukolama" ;< Jakoś kijowa po nie spojrzałam i zapisałam w jpg. ;< RE: Herbatowy kac. - Vasanti Vei - 10-04-2013 Borsuk - bo za długi pysk. Lama - bo za długa szyja. Ale ogólnie wygląda nieźle. :D RE: Herbatowy kac. - Samiya - 10-04-2013 Wygląda lepiej, niż moje eksperymenty ze zwierzakami :'D AVE LAMA! RE: Herbatowy kac. - Naila - 13-04-2013 Po milionach straconych komórek, bo mi się skaner nie chciał zainstalować - w końcu udało mi się <3 Teraz podobno łbem przypomina borsuka ;< RE: Herbatowy kac. - Shyeiro - 20-04-2013 Ładny ma design RE: Herbatowy kac. - Demi - 20-04-2013 Mam lekkie wrażenie, że górna część pyska jest lekko za długa RE: Herbatowy kac. - Levine - 20-04-2013 Shy, dzięki :3 Demi, teraz jak paczę to masz rację. Popracuję nad tym x3 [ Dodano: 2013-04-22, 17:18 ] Levian, brat bliźniak Levine. Wolę rysować lwy niż lwice. Cały świat zatrzymał się... Ale jak to "koniec"? Nie płakał jednak. Słone łzy zatrzymały się, by następnie powoli sunąć po całym ciele pozostawiając za sobą bolesny ślad. Nie może tak odejść... Nie po tym wszystkim. RE: Herbatowy kac. - Alve - 22-04-2013 Coś mi tu ostro z pyskiem nie halo, jak chcesz to mogę zrobić redlina. RE: Herbatowy kac. - Anubis - 22-04-2013 Hmm lekkie wcięcie w górnej części pyska i byłby bardzo ładny rysunek, bo reszta to mi się podoba, tylko właśnie ten jeden element nie. Drobiazg, a jednak robi wielką różnicę. RE: Herbatowy kac. - Levine - 22-04-2013 Redline zawsze dobre, można się czegoś nauczyć. No właśnie ja ich na kija nie umiem rysować ._. RE: Herbatowy kac. - Khayaal - 22-04-2013 wygląda jak rekin! RE: Herbatowy kac. - Levine - 22-04-2013 Robicie z moich ulubionych postaci lamy, borsuki, borsukolamy, a teraz jeszcze rekiny ._. RE: Herbatowy kac. - Khayaal - 22-04-2013 to Ty z nich robisz. :D my tylko jesteśmy niedoścignieni w udowadnianiu Ci tego 8) RE: Herbatowy kac. - Anubis - 23-04-2013 Khayaal wredoto Ty xD Chodziło mi o coś mniej więcej takiego jak zaznaczyłem czerwona kreską Oczywiście to byłoby trzeba jeszcze dopracować :D Jedynie pokazuję o co mi chodzi. RE: Herbatowy kac. - Alve - 23-04-2013 Ciekawe jak to jest, że zawsze, jak poprawiam, to wychodzi zupełnie inna praca.. http://sta.sh/01nx90xsqlzc |