Bo czasem trzeba odpocząć... - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Bo czasem trzeba odpocząć... (/showthread.php?tid=958) Strony:
1
2
|
Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 26-02-2014 No dobra... może akurat będzie to znośne. x'D Zacznijmy od najstarszego z tego wszystkiego... bo od czegoś trzeba zacząć. Wesoła twórczość bo wybitnie męczącym dniu. Próba powrotu do rysowania... praca z wczoraj lub przedwczoraj. Redesign jednej z postaci- Argo. I dzisiejsze na historii... Wybaczcie za jakość... ale chyba lepiej nie dam rady. x'D RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Gordon - 26-02-2014 Kahu mi się bardzo podoba, choć w pozie i szarfie na dole wyczuwam pewną inspirację ostatnimi pracami Ragi. ale te miljony kreseczek. :3 RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 27-02-2014 Fakt, rys z jej avatara wybitnie mi ostatnio w głowie chodzi. x'D Fajnie mi się pracuje cienkopisem... może trochę szerzej wprowadzę sobie tą technikę. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Skanda - 27-02-2014 Etam, jak się rysuje coś cienkopisem to trudno nie robić takich kresek-przy tym to wychodzi wręcz samoistnie |D co nie zmienia faktu, że bycie inspiracją dla kogokolwiek mile połechtało moje ego Moje zdanie już znasz, ale kurde, za tę kartkę w kratkę to Cię powinnam ubić. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Ariusz - 27-02-2014 Na kratce rysuje się najlepiej D: xD I tró, kreseczki robią się przy cienkopisach/ długopisach same. no way. Chyba, że się człek upiera na lineart. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 02-03-2014 A teraz czas na zabawę: Kogo ci to przypomina? x'D No cóż, jak na pierwszą taką próbę z ludźmi, to uważam to to za udaną. Nadmienię jednak, że Kahuś przekroczył 50 lat. x'D RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kalani - 02-03-2014 ale fajoskiego mam męża RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Khayaal - 02-03-2014 mojego ćwiczeniowca od historii powszechnej... RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Derion - 02-03-2014 KAHU W WERSJI LUDZKIEJ <3 <3 <3 Świetny. Umarłam. Dostałam skurczu klatki piersiowej i w ogóle... [ Dodano: 2014-03-02, 20:20 ] Ale w zasadzie nie mam natychmiastowych skojarzeń z innymi postaciami... chociaż, jakby się tak dłużej przyjrzeć, to coś mi pulsuje pod czaszką, jeszcze nie wiem co, ale dam znać jak się dowiem. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kalani - 02-03-2014 a ja wiem kogo mi przypomina i korrke akurat na tej personie bazowała i postać, i wygląd ludzia, za co jom kocham <3 korrke, mogie pokazać? [ Dodano: 2014-03-02, 20:39 ] korrkię się zgodziło więc macie and RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 02-03-2014 Huh, nie miałam tego w zamyśle... x'D Darek, ten pomysł mnie od jakiegoś czasu prześladował. Aż w końcu mnie przycisnęło. x'D I brawo Madzik. A i owszem... postać Kahawiana ma bardzo wiele wspólnego z Gibbsem. ("Agenci NCIS", z którym mam styczność od 6lat... <3) Głos zapożyczony od Willisa. A wygląd... no cóż. x'D RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Khayaal - 02-03-2014 no sama obczaj xD http://www.inp.uj.edu.pl/khw/rwoznica RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 02-03-2014 O w mordę. x'D RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Ariusz - 02-03-2014 HA-HAAH. umarłam RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Khayaal - 03-03-2014 a on na zajęciach podobnie się ubierał... i też taki typ kurdupla o kanciastej budowie... |