Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Vult - 03-04-2015 Skąd tyś wytrzasnął te imiona :P Lesław - nie znam Perpetua - nie znam, pierwsze słyszę Halszka - cioteczka Leon, Franek, Marzena RE: Trzy imiona - Sadism - 03-04-2015 Leon- stary znajomy, nie widziany od lat Franek- jakis tam gość który chodził do tego samego gimnazjum co ja Marzena- nie kojarze, choć koleżanke tak przezywali Jurek, Jarek, Marta RE: Trzy imiona - Inn - 10-04-2015 Jurek - mój wujek, od strony taty. Jarek - mojego dziadka siostry syn. Dla mnie wciąż wujek xD Marta - coś w stylu kuzynki, ale nie mam pojęcia, w jaki sposób nasze rodziny się łączą ;o --- Wiesław, Kacper, Natalia. RE: Trzy imiona - Addie - 27-04-2015 Wiesław - nie znam Kacper - kuzyn Natalia - znajoma Alicja, Kamila, Seweryn RE: Trzy imiona - Kalani - 30-04-2015 Alicja - koleżanka z klasy z gimbazy. Kamila - tak samo. Seweryn - ...Krajewski? Aleksandra, Marta, Martyna RE: Trzy imiona - Agni - 01-05-2015 Aleksandra - koleżanka z podstawówki i gimnazjum Marta - znajoma ze studiów Martyna - koleżanka z podstawówki Daria, Celina, Fabian RE: Trzy imiona - Soth - 13-07-2015 Daria - koleżanka z grupy na studiach. Celina - mam taką ciocię, mieszka w Tomaszowie lubelskim :v Fabian - Taka urocza ciamajda, którą poznałem na koloniach. Wieki temu. Damian, Sylwester, Tomasz RE: Trzy imiona - Felija - 13-07-2015 Damian - taki gość, który kiedyś do mnie zarywał, dostał kosza, zaczął zarywać do mojej przyjaciółki i znów dostał kosza Sylwester - chyba nie znam żadnego, ale mój kumpel-nerd ma tak na drugie Tomasz - przyjaciel z dzieciństwa Diana, Marek, Karolina RE: Trzy imiona - FireLion - 13-07-2015 Diana - nie znam. Marek - mój chrzestny. Karolina - moja prababcia. Jeremiasz, Jacenty, Fryderyk. RE: Trzy imiona - Sadism - 14-07-2015 Jeremiasz - żadnego nie znam Jacenty - to samo.. ( mogłeś podać jakieś normalne imiona xD ) Fryderyk - To to chyba tylko Chopin. Jan, Tomek, Kuba RE: Trzy imiona - Vult - 14-07-2015 Jan - chrzestny. Tomek- kolega z podstawówki. Kuba- kuzyn. Elżbieta Leon Oliwia RE: Trzy imiona - Tabia - 04-08-2015 Elżbieta - dobra znajoma od jakichś... 8 lat? Leon - nie znam :c Oliwia - jakiś bachor z klasy mojej młodszej siostry, ponoć kształem przypomina pasztet Franciszek Jan Justyna RE: Trzy imiona - Serret - 21-08-2015 Franciszek - ksiądz-profesor, prowadzi u mnie kilka wykładów Jan - młodszy brat mojej dawnej znajomej Justyna - koleżanka z kółka literackiego z liceum Mateusz Agnieszka Kinga RE: Trzy imiona - Amani - 25-08-2015 Mateusz- Mój przyjaciel Agnieszka - dziwna koleżanka z klasy Kinga- głupia była przyjaciółka mojej siostry Kamil, Albert, Monika RE: Trzy imiona - Israel - 24-10-2015 Kamil - szwagier. Albert - nie znam. Monika - kuzynka. Bartosz, Kinga, Danuta. |