Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Felija - 14-12-2015 Bartosz - pewnie jakiegoś spotkalam, ale nie wiem Kinga - kuzynka Danuta - kojarzy mi się z batonikiem Paweł, Magda, Marzena RE: Trzy imiona - Xis - 15-12-2015 Paweł - znam dwóch: dobry kolega, chłopak mojej współlokatorki i drugi: brat mojej najlepszej przyjaciółki Magda - znałam parę gdzieś na poziomie podstawówki i gimnazjum Marzena - pewna krówka z uczelni, muuu xD Patrycja, Oliwer, Lidia RE: Trzy imiona - Felija - 07-01-2016 Patrycja - niezbyt lubiona koleżanka z gimnazjum Oliwer - kojarzy mi się tylko z takim ludziem z grupy fejsbukowej Lidia - dziewczyna znajomego Paulina, Olek, Ewa RE: Trzy imiona - Zephyr - 17-01-2016 Paulina - sympatyczna koleżanka z grupy Olek - syn koleżanki mojej matki Ewa - nauczycielka chemii, biologii i angielskiego z gimnazjum Przemysław, Sara, Mateusz RE: Trzy imiona - Theeb - 31-01-2016 Przemysław- Dzieciak z mojego osiedla Sara- Nigdy nie poznałam osoby o takim imieniu, co mnie aż dziwi. Mateusz- Dobry znajomy od imprez :) Kamila,Sławomir,Dorota RE: Trzy imiona - Dahlia - 04-02-2016 Kamila - Pewna sklepowa po 30. Sławomir - Rudzielec. Dawny znajomy. Dorota - Żona znajomego. Kacper, Dawid, Aneta. RE: Trzy imiona - Israel - 04-02-2016 Kacper - kolega. Dawid - kolega. Aneta - córka sąsiadki. Wawrzyniec, Antoni, Jarosław. RE: Trzy imiona - Vivienne - 24-02-2016 Wawrzyniec - nie znam. Antoni - kuzyn. Jarosław - taki dalszy wujek. -- Milena, Izabela, Gustaw. RE: Trzy imiona - Frigg - 26-03-2016 Milena- Koleżanka z klasy. Izabela- Matka ma. Gustaw- Nie znam. Mirosław, Nadia, Kornelia RE: Trzy imiona - Jasiri - 10-06-2016 Mirosław - jakiś tam pewnie jest Nadia - kuzynka Kornelia - wróg mojej koleżanki (chyba) Julia, Aleksandra, Wiktoria RE: Trzy imiona - Falaris - 16-06-2016 Julia - ciocia Aleksandra - koleżanka z klasy Wiktoria - też koleżanka z klasy Sebastian, Kamil, Diana RE: Trzy imiona - Kama - 17-06-2016 Sebastian - chłopak ze starszej klasy Kamil - ksiądz Diana - nie znam żadnej, ale lubię postać o jej imieniu z książki Wiktor, Marcin, Laura RE: Trzy imiona - Israel - 17-06-2016 Wiktor - futrzak. Marcin - ksiądz. Laura - nie znam. Maciej, Norbert, Dariusz. RE: Trzy imiona - Ua - 18-06-2016 Maciej- kolega z osiedla Dariusz- kolega z równoległej klasy Norbert- nie znam ... Basia, Natalia, Anastazja RE: Trzy imiona - Askari - 18-06-2016 Basia- Koleżanka z przedszkola Natalia - koleżanka z roku na studiach Anastazja - Nie znam żadnej. Postać z bajki xD Mateusz, Ada, Alicja |