Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Davien - 18-06-2016 Mateusz - brat Ada - znajoma Alicja - koleżanka Mikołaj, Ewelina, Klementyna RE: Trzy imiona - Kivuli - 18-06-2016 Mikołaj - pradziadek Ewelina - koleżanka z dzieciństwa Klementyna - nie przypominam sobie, żebym znała Fryderyk, Andrzej, Cecylia RE: Trzy imiona - Kama - 19-06-2016 Fryderyk - Nie znam. Chopin :) Andrzej - Wujek Cecylia - Fryzjerka Zofia, Herman, Gienek RE: Trzy imiona - Huntrees - 04-10-2016 Zofia-koleżanka z klasy Herman - nazwisko wuefistki Gieniek - nie znam Kalina,Genowefa,Zdzisiek RE: Trzy imiona - Rinuzi - 28-11-2016 Kalina - była w jakieś piosence chyba... Genowefa - lubiana postać z książki Zdzisiek - nie znam Karina, Laura, Marian RE: Trzy imiona - Mordechaj - 29-11-2016 Karina - koleżanka z gimnazjum. Laura - artystka z dA. Marian - nauczyciel z gimnazjum. Witold, Jerzy, Aleksander. RE: Trzy imiona - Kama - 29-11-2016 Witold - nie znam Jerzy - nie znam Aleksander - Dumas :3 Iza, Weronika, Jakub RE: Trzy imiona - Mordechaj - 29-11-2016 Iza - ciocia. Weronika - koleżanka. Jakub - kolega. Michał, Piotr, Paweł. RE: Trzy imiona - Raziel - 03-12-2016 Michał- korepetytor xD Piotr- kolega z klasy Paweł- chłopak koleżanki Sandra, Marek, Luiza RE: Trzy imiona - Satau - 03-12-2016 Sandra - koleżanka z podstawówki Marek - profesor matmy Luiza - nie znam ;c Ania, Mateusz, Kasia RE: Trzy imiona - Moyo - 13-12-2016 Ania-koleżanka z harcerstwa Mateusz- chłopak mojej koleżanki Kasia- sąsiadka z ławki szkolnej Filip, Reginald, Dominika RE: Trzy imiona - Imbali - 17-04-2017 Filip - koń z Opowieści z Narnii Reginald - ojciec koleżanki Dominika - dawna znajoma Radosław, Łucja, Borys RE: Trzy imiona - Huntrees - 17-04-2017 Radosław - mój brat ;) Łucja- moja kuzynka Borys- kochany kot mojej przyjaciółki RE: Trzy imiona - Athastan - 17-04-2017 Coś mamy przerwę w serii. To może zacznę od nowa. Łucja, Karol, Aniela. RE: Trzy imiona - Sirisa - 08-05-2017 Odnawiam Łucja- moja kuzynka Karol- nie znam Aniel- moja ciocia Olivier, Julia, Martyna |