Król Lew PBF
Offtop - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142)
+----- Dział: Bractwo Bezimiennych (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=110)
+----- Wątek: Offtop (/showthread.php?tid=1724)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Offtop - Vult - 08-12-2016

Ta maska taka duża nie jest spokojnie można jako ozdobę przypasać do barku/czubka łba.
Ale to zależy od was co zrobicie, ja mogę tylko biernie potakiwać :P Jak wam wygodniej ją nosić to ok, jak ma wisieć nieużywana też się nie obrażę.
Ale z tym sumieniem się pomyliłeś Vult to taki chochlik. Sępica miała mieć tytuł szachrajki ale jej się zmarło.

RE: Offtop - Zephyr - 08-12-2016

No ej, ale Taal to by chyba wspierała :/
Szkoda mi ją zostawiać, skoro ewidentnie mogłabyś z nią coś zrobić, więc poruszyłem ten temat.

RE: Offtop - Vult - 08-12-2016

Nie pakowałaby jej specjalnie w kłopoty, ale czystym sumieniem nie byłaby. Vult to nie aniołek tylko manipulator.

RE: Offtop - Shiya - 08-12-2016

Jak Taal zechce, to nie widzę przeszkód. To mógłby być ciekawy wątek. :D

RE: Offtop - Taal - 17-12-2016

Jak dla mnie całkiem ciekawy pomysł, więc jak tylko się wygrzebie od karotek to można coś podziałać.

RE: Offtop - Israel - 18-04-2017

Pokój Wam!
Piszę tutaj z zapytaniem odnośnie mojego ciała. Było wspominane, że ktoś ma je znaleźć (a właściwie jakąś część). Coś w tej kwestii się dokonało czy nic?

RE: Offtop - Zephyr - 18-04-2017

Witaj, dawno Cię nie było :v
Na razie fabuła się strasznie ciągnie, ale już bliżej do tego, niż dalej. Gdy tylko Mul opuści Lwią Ziemię, załatwi sprawę.

A owszem. Trochę czasu minęło.
Co do Mula, to wydawało mi się, że jest zawieszony.

RE: Offtop - Zephyr - 18-04-2017

Był. Ale wziąłem go w swoje ręce. Zawieszę go, kiedy stracę chęć i nadzieję na dalsze funkcjonowanie bractwa. Szkoda stracić tak wszechstronną postać. Jak na razie Belial wyraził zainteresowanie współpracą oraz zacząłem rozmowę na ten temat z Xis. Więc liczę na to, że w końcu coś się rozkręci.

Będę trzymać kciuki.

RE: Offtop - Shiya - 22-04-2017

Jeśli nazbieramy więcej osób, to mamy ambicję przywracania KB jako oficjalnego stada, czy nadal działamy po cichu, żeby było większe zaskoczenie jak już coś zrobimy? ;d

RE: Offtop - Zephyr - 23-04-2017

Jeszcze nie wiem. Brak koloru jest całkiem wygodny, jeśli chce się wcielić kogoś ze swoich do jednego ze stad :P No i trzeba trochę przerobić nazwę, bo KMP rąbnęli nam kolor, a nie wyobrażam sobie Karmazynowego Bractwa w innym.

Myślałem nad Bractwem Rebeliantów, ale to chyba za dużo zdradza xD Na pewno nie pozbędę się członu "Bractwo". Ewentualny kolor: jak tak patrzę, to pozostaje nam biały :v

RE: Offtop - Shiya - 23-04-2017

Weźmy szary. Taka szara eminencja, no i pasuje do Shiyi. xD

RE: Offtop - Zephyr - 23-04-2017

Szary nie, zbyt cinisowy. To byłaby ironia, gdybyśmy wzięli kolor stada, które wepchnęło się na nasze dawne tereny :v

RE: Offtop - Shiya - 24-04-2017

E, przecież oni nie istnieli tak długo, wcześniej parę innych stad było szare. xp

Myślę, że najpierw trzeba by wybrać nazwę, a jeśli rzeczywiście będziemy powracać jako stado, to wtedy dobierzemy do niej kolor.