![]() |
Dezaktywacja / aktywacja konta - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Dezaktywacja / aktywacja konta (/showthread.php?tid=66) |
RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Chikja - 18-06-2018 X"D to chyba dopiero w lipcu... ok dość offu xd RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Zevran - 07-07-2018 Zevran, Inyene. Po prostu. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Toja - 11-07-2018 Odwiesi ktuś Tojkę? BTW Zacznę już pisać, proszę mi wybaczyć :v Wybaczone, baw się dobrze :3 RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Eleyna - 12-07-2018 Proszę odwiesić Lukę i zawiesić Sprike'a Powód: Brak weny już RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Ua - 16-07-2018 Nick: Imbali Powód: Brak weny, nieaktywność rodziny Proszę. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Moyo - 16-07-2018 Nick: Banjo i Shinda Powód: Brak pomysłu na pisanie Shindą i nieaktywność rodziny Banjo. Poza tym trochę inny miałam na niego plan, nie wypaliło i nie mam weny do dalszej fabuły. Proszę. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Maer’vu - 20-07-2018 Nick: Eleyna Powód: Brak weny Już. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Chawa - 21-07-2018 Nick: Chawa Powód: Proszę o odwieszenie ;o Póki co piszę na marginesie, ale zamierzam wrócić też na główną fabułę. Ok, już. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Folami - 24-07-2018 Nick : Folami Proszę odwiesić ;) RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Baltazar - 29-07-2018 Nick: Baltazar Powód: Chaos od strony użytkowników i administracji w Śnieżnym Lesie zabił wszelkie chęci, może kiedyś RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Kykczor - 30-07-2018 Ktosie: Abes, Kykczor Powód: Umarłem, zderzenie z życiem zabrało mi czas i uwagę. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Persymona - 30-07-2018 Postacie: Dakarai, Sundara Powód: Przestaję mieć powoli czas na forumy więc zmniejszam ilość kont Już. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Kamui - 30-07-2018 Nick: Sin Powód: Mam na nią wspaniały pomysł, ale nie na to forum. Już. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Xenia - 30-07-2018 Proszę o zawieszenie Azima i Badu, i o odwieszenie Tene. Powód: Pisanie Azimem nie sprawia mi już przyjemności, jakoś nie mogę się zgrać z tą postacią, podobnie Badu, która z kolei wydaje mi się zbyt statyczna. Proszę. RE: Dezaktywacja / aktywacja konta - Maer’vu - 08-08-2018 Proszę o odwieszenie Nafasi i zawieszenie Mishines. Już. |