![]() |
Dyskusje - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Cieniowisko (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=105) +----- Wątek: Dyskusje (/showthread.php?tid=1202) |
RE: Dyskusje - Belial - 13-07-2016 Owszem że może być,bo poszli prostu uważam że jeden na stado to mało. Jeśli podoba wam się nazwa stada i nazwy rang to popieram wszystko poza liderem. Ale alternatywę podam jak coś wymyślę RE: Dyskusje - Mogu - 13-07-2016 Jest to struktura mercenaries/pseudo wojskowa tak więc jedyne tytuły przywódcze jakie pasują to: Lider, Wódź czy Kapitan xD. Na pewno nie przejdzie nic pozamilitarnego, bo zepsuje to koncepcję. Edit: Zresztą, co złego jest w Liderze?! RE: Dyskusje - Kivuli - 13-07-2016 Nie jestem pewna, czy administratorzy zaakceptują angielskojęzyczną nazwę stada zwłaszcza, że wszystkie pozostałe zgrupowania są polsko brzmiące :c Za wyjątkiem Cinis, ale to inna bajka RE: Dyskusje - Mogu - 13-07-2016 Mi się tam Zaćmienie podoba xD a podałem też Eclipse, by nie było wątpliwości na czym się wzorowałem. Jak ktoś nie wiem to: ![]() A jak to nie to: http://masseffect.wikia.com/wiki/Eclipse RE: Dyskusje - Kivuli - 14-07-2016 Człowiek uczy się całe życie xD RE: Dyskusje - Mogu - 14-07-2016 To jak będzie ...i ten xD ILU NAS JEST? RE: Dyskusje - Belial - 14-07-2016 Jestem ja, mogu, kivuli, Iris... Miała być ravi i będzie diara. Oczywiście już pracuję nad jeszcze kimś. Ważne by kivuli jak najszybciej stał się dorosły by nie musiał być lwiatkiem. RE: Dyskusje - Mogu - 14-07-2016 To niech sobie wpisze 2lat xD kto to skontroluje... To jak - WPROWADZAMY TE ZMIANY CZY NIE? RE: Dyskusje - Kivuli - 14-07-2016 Wolę nie robić tak gwałtownego przeskoku :P RE: Dyskusje - Belial - 14-07-2016 No to ja akceptuje te zmiany i jakieś dla mnie można je wprowadzać. RE: Dyskusje - Mogu - 14-07-2016 W takim razie rozpocznę pertraktacje + działania z grafiką na stado. Czekać! RE: Dyskusje - Melisa - 14-07-2016 Cytat: Niewidzialna ręka wolnego rynku Bel i Ghalib wystarczająco naplątali z chronologia, starczy wam tych cudów. RE: Dyskusje - Mogu - 15-07-2016 Nam? Ja za ich cuda nie odpowiadam. Staram się tu tylko posprzątać by dało się normalnie funkcjonować i zrobię to najlepiej jak mogę. Jeżeli do tej próby będą zastrzeżenia - nie ze strony administracji, a członków tego martwego stada - to ja robię quit do samotników. RE: Dyskusje - Mogu - 17-07-2016 17.07.2016r - R.I.P Cieniowisko Zmiany z uwzględnieniem uwag administracji weszły w życie. Od dzisiaj nazywamy się ZAĆMIENIE. Opis stada jest zmieniony, tak jak karta zgłoszeń oraz rangi. Dostałem też moda, tak więc jak zostaną dodane grafiki i będzie zamknięty temat edycji opisu i zgłoszeń, zajmę się porządkami w strukturach naszych tematów. W tygodniu dojdzie parę istotnych zmian, a o każdej planowanej zmianie będę informował wcześniej - do ewentualnej konsultacji. |