Skargi i zażalenia - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Skargi i zażalenia (/showthread.php?tid=17) |
RE: Skargi i zażalenia - Felija - 19-09-2015 Neska, moje postacie to same samice, wybieraj. :P A tak na serio, to Upendi wcześniej nazywało się Miłosne Gniazdko i na starej edycji forum było tam dosyć aktywnie: http://krollew.forumoteka.pl/forum,42,font-colorgreenmilosne-gniazdkofont.html (tych prywatnych tematów było więcej, ale z czasem je powyrzucałam) Fuko, ja raz rzucałam pomysłem założenia tam jakiegoś tematu, ale jakoś nikt się nie kwapił. Chyba po prosu sama przekopiuję któreś z tych starych. RE: Skargi i zażalenia - Israel - 19-09-2015 Samiya napisał(a):Które miejsce jest lepsze na wyrzucenie z dupy lwiątka, niż Upendi? Widzę, że się lekcje biologii opuszczało ;). RE: Skargi i zażalenia - Venety - 20-09-2015 Israel napisał(a):Samiya napisał(a):Które miejsce jest lepsze na wyrzucenie z dupy lwiątka, niż Upendi? You got me there. Mogę Wam zrobić parę opisowych tematów, niet probliema. I nie będzie o czym dywagować przez parę dni. RE: Skargi i zażalenia - Felija - 20-09-2015 Ven, to możesz zrobić jak masz czas, czemu nie? :) Możesz się wzorować na tych ze starego forum: http://krollew.forumoteka.pl/forum,42,font-colorgreenmilosne-gniazdkofont.html albo wymyślić coś zupełnie innego. RE: Skargi i zażalenia - Kami - 28-10-2015 Cytat:• Znachor – tytuł wyłącznie dla Samotników. Pełni te same funkcje, co Medyk. Premia +4pkt |D to co +4 pkt do jedwabistości tak? >:D .. czemu nikt mi o tym nie powiedział i dowiaduje się z SB :I skkkanda! Abajifo miała 39 pktów do rozdzielenia i jeszcze miałam 14 P.Statystyk za PDki zapisuje tutaj żeby nie było :v RE: Skargi i zażalenia - Felija - 28-10-2015 Zapewne to było wprowadzone, kiedy akurat mialas przerwę od forum. RE: Skargi i zażalenia - Kami - 28-10-2015 Zapewne tak, nie pamiętam jednak xD to dodaje je sobie do ataku. Wszystkie 4 :3 RE: Skargi i zażalenia - Samiya - 08-11-2015 Mnie się wydaje, czy łączenie postów się zwaliło? W sensie jak napiszesz post pod swoim postem to masz dwa posty. RE: Skargi i zażalenia - Vult - 08-11-2015 Jest prosta droga by to sprawdzić. RE: Skargi i zażalenia - Vult - 08-11-2015 hm. nie działczy. RE: Skargi i zażalenia - Kiu - 08-11-2015 To trza włączyć po prostu xp Ktos wyłączył to pewnie nie chcący ub coś. RE: Skargi i zażalenia - Felija - 08-11-2015 Wyłączyłam, bo mi przeszkadzało to łączenie np. gdy wrzucam coś do Komunikatów albo wrzucam Listę aktywnych. Jeśli bardzo chcecie, to mogę to przywrócić, ale jak dla mnie to więcej z tego szkody niż pożytku. Niestety nie da się ustawić, żeby łączyło posty np. do 6h różnicy, a potem już nie. RE: Skargi i zażalenia - Samiya - 08-11-2015 Chyba nie jest to potrzebne do życia, ale najzwyczajniej w świecie się do tego przyzwyczaiłam i gdy zapominałam czegoś dopisać szybko wysyłałam kolejnego posta, teraz trza będzie edytować .-. RE: Skargi i zażalenia - Venety - 08-11-2015 Mi tam osobiście przeszkadza, gdy napisałam post 3 miesiące temu np. w dyskusjach stadnych i teraz znów muszę napisać post, którego nikt nie zobaczy, muszę wtedy kopiować ten stary post, usunąć go i wrzucić wraz z nowym. P.S. Zawsze robię EDIT, przyzwyczajenie. RE: Skargi i zażalenia - Felija - 08-11-2015 Jeśli uda nam się kiedyś przenieść na lepszy i stabilniejszy serwer, to włączę opcję łączenia do np. tych 6h. Póki co jesteśmy na aafie i takiej opcji nie ma, więc jestem zdania, że najlepiej pozostać bez łączenia. Do edycji się można przyzwyczaić, a łączenie czasem naprawdę przeszkadza, co właśnie zauważyła Venety. |