![]() |
Zdjęcia - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Zdjęcia (/showthread.php?tid=193) |
RE: Zdjęcia - Ariusz - 28-10-2013 Na mordzie xD? RE: Zdjęcia - Eliana - 28-10-2013 Nono, nie zmieniłam się, oprócz jednej małej rzeczy- a dokładniej septum, bo wcześniej jak dawałam zdjecie to nie miałam :') RE: Zdjęcia - Arne - 28-10-2013 Nkiruma napisał(a):rozkręcamy portal publicystyczny zajmujący się polityką, należę do redakcji i robiliśmy ostatnio zdjęcia na stronę. wyszło nieźle ;) Przeglądam zdjęcia i się zastanawiam... czy ty nie masz takiej samej sukienki co ja? O_o RE: Zdjęcia - Ariusz - 28-10-2013 ... wstrząsające =v= RE: Zdjęcia - Nahuel - 28-10-2013 to zależy od tego, jaką Ty masz sukienkę. xD RE: Zdjęcia - Shyeiro - 06-11-2013 Drugie zawody rudej :) ![]() RE: Zdjęcia - Moonlight - 06-11-2013 A to ja ale nie noszę z łańcuszkami nie nie, bez. ![]() RE: Zdjęcia - Felija - 14-11-2013 Mam zdjęcia z Falkonu. Dużo to ich nie narobiliśmy, ale w przyszłym roku to nadrobię. ^^ Byłoby więcej, ale nie chcę wrzucać zdjęć z osobami spoza forum ani z Orestą, bo ona sobie tego nie życzyła. I za rok widzę was więcej, jasne? xp Ten Falkon był naprawdę miły, ja osobiście bawiłam się lepiej niż w zeszłym roku (chociaż już wtedy mi się podobało). I na pewno organizacja konwentu była lepsza. Już nie przedłużając: Hewa, ja i Desti jako Fluttershy Desti jako łup wojenny Ze specjalną dedykacją dla Mako i wszystkich innych fanów Doctora :) Z Lucasem, która się ścięła A tu jeszcze z Desti, która już nie jest Fluttershy Mistrz Kadru Mistrz Kadru 2 (chociaż tu już niby coś widać...) Baaaacz-ność! Jedyne normalne zdjęcie na hulajnodze, pozostałe nie nadają się do publikacji Jakość powala, ale to jedyne zdjęcie z Shun/Sothem Reklama by ja, Lucas & Hewa RE: Zdjęcia - Shaka - 14-11-2013 Też w tym roku było według mnie lepiej, jeśli chodzi o sam Falkon. A co do zdjęć, to na jednym nawet spoko wyszłam xd I kocham tego, kto napisał na tej tablicy po mnie <3 RE: Zdjęcia - Felija - 14-11-2013 Ano, też mi się podoba ten dopisek o czołgu. xd I nasze przypinki dobrze wyszły na niektórych zdjęciach. :D RE: Zdjęcia - Venety - 14-11-2013 Ale fajne! Desti, ładny masz kolor włosów *-* RE: Zdjęcia - Felija - 14-11-2013 Ayumi, wpadaj za rok, aż tak daleko nie masz. ^^ RE: Zdjęcia - Venety - 14-11-2013 Chciałabym...mam nadzieję, że za rok nic nie stanie na przeszkodzie :D RE: Zdjęcia - Shyeiro - 14-11-2013 Desti ogólnie jest ładna RE: Zdjęcia - Derion - 14-11-2013 He he, fajnie widzieć tyle radości na czyichś mordkach xD |