Wataha - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Wataha (/showthread.php?tid=1059) |
RE: Wataha - Skanda - 25-07-2014 Jak lwice będzie podrywać, to w jednym kawałku nie skończy. RE: Wataha - Samiya - 25-07-2014 Erm, no dobra >.< Po dłuższej chwili zastanowienia, zgłaszam się. Nie powinnam zlamić, za bardzo boję się złej Ragi :< Ha, tylko nie wiem, czy potrafiłabym jakoś ogarnięcie poprowadzić samca, bardziej mi pasuje samica... ._. RE: Wataha - Cherry - 26-07-2014 Z tym tygrysem to se jednak odpuszczę. Dotarło do mnie, że i tak mi się znudzi. Co do tej hieny niczego nadal nie obiecuję, ale nabrałam ochoty. Ale jeżeli szukacie materiałów na samce, to nie liczcie na mnie. Nie mam coś zbytniej ochoty na hienią samczość. RE: Wataha - Skanda - 26-07-2014 Sami, jak już będziesz mieć coś konkretnego, to wbij do mnie na gg z pomysłem na historię, charakter, design i resztę dupereli. I na dobrą chwilę chyba wstrzymamy się z naborem samic. Jest ich aż 4 na 1 samca, a to trochę zawęża możliwe wątki w tej grupie. Teraz prosimy o zgłaszanie się z panami, kwik. RE: Wataha - Kahawian - 26-07-2014 Dobra, zgłaszam samca. Kicheko. Więcej info prześlę na gg, jak tylko podejmę kilka decyzji co do niego. x'D RE: Wataha - Manuela - 27-07-2014 Hm, ja bym się chętnie facetem zgłosiła, ale ostatnio troszkę mi się nazbierało tych kont i ajć, muszę to poważnie przemyśleć . RE: Wataha - Vantre - 27-07-2014 Ok, to Cię dodaję Kah. Byłoby super, jakbyś się zdecydowała, Mania. I spoko, nie spieszy się nam. RE: Wataha - Mirra - 27-07-2014 Ja bym chętnie się zgłosiła ale jako samica bo samcem raczej ciężko by mi się grało. Musze pomyśleć nad historią i osobowością postaci. No i w sierpniu na pewno na jakiś czas zniknę, termin porodu się zbliża, a ja już mam skurcze xD Imię Hasita RE: Wataha - Cherry - 27-07-2014 Dobra, zdecydowałam się. Można mnie dopisać jako samicę, ale dopiero później zrobię konto, bo muszę się zdecydować, który lineart wybrać i jak będzie wyglądać postać. A w razie przypadku, niech moja śmierć będzie szybka i mało bolesna~ RE: Wataha - Maya - 27-07-2014 12:50:59 Rag 2: napisz, że wchodzisz w to czy coś 12:51:04 Rag 2: żeby ludzie widzieli 12:51:07 Rag 2: I ŻAŁOWALI 12:51:10 Rag 2: ZAZDROŚCILI RE: Wataha - Vantre - 27-07-2014 Z całym szacunkiem Mirra ale odkąd jakieś 2 miesiące temu wróciłaś, nie brałaś udziału w ani jednym, pełnym wątku i do tego znikasz regularnie. No i zależy nam na tym, żeby w sierpniu wszyscy aktywnie uczestniczyli w fabule i byli na forum do dyspozycji. Cherry, nie dopisuję nikogo, dopóki nie ma obmyślonej gotowej postaci, jej historii, charakteru i ew. designu. Tutaj chodzi o zaangażowanie w jakiś opracowany już koncept, powiązany z tą inicjatywą, a nie samo podjaranie się nią, bo to tylko słomiany zapał. A to bardzo proste jarać się samą zapowiedzią czegoś, trudniej potem przez to brnąć. Cytat:A w razie przypadku, niech moja śmierć będzie szybka i mało bolesna~ ..problem w tym, że nie chcemy kogoś, kto dopuszcza do myśli scenariusz porzucenia tej postaci. Wróć jak będziesz miała pomysł na postać, którą będziesz chciała konsekwentnie prowadzić od początku do końca. RE: Wataha - Cherry - 27-07-2014 Dobra, dobra, kumam. Co do postaci, mam już imię i kształty, zostały jedynie kolory. O ile dobrze pójdzie, będę miała już postać lada dzień lub dwa. A w przypadku aktywności, nie ma co się tutaj martwić. Chodziło mi o inne nagłe przypadki, np. problemy z internetem bądź zepsucie Windowsa. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale możliwe. Wchodzić to ja mogę tak normalnie kilka razy dziennie, chyba, że coś mi wypadnie. RE: Wataha - Ariusz - 27-07-2014 Ragi wie, jakby co jestę też yay i w ogóle~ RE: Wataha - Vantre - 27-07-2014 Cytat:Co do postaci, mam już imię i kształty, zostały jedynie kolory. To drugorzędna sprawa, najbardziej liczy się historia i charakter. RE: Wataha - Cherry - 27-07-2014 Charakterek już mam, a będzie on dopasowywał się do imienia. Co do historii, zawsze wymyślam szczegóły w trakcie kp, a ogółem to już wymyśliłam podstawy. +Czy hiena może mieć zielone oczy? (Pytam, nim okaże się, że będę musiała poprawiać avek). |