SECRET SANTA! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: SECRET SANTA! (/showthread.php?tid=1108) Strony:
1
2
|
RE: SECRET SANTA! - Hashimea - 26-12-2014 Ze spokojem, po prostu chciałam dać znać - nie zależy mi aż tak bardzo na tym, abym ją jakoś super szybko dostała ;) Dzięki :3 RE: SECRET SANTA! - Inés - 26-12-2014 Nightwing ma Padme. xd' Pisałam z Padme, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Do Nightwing wysłałam pw, jeszcze nie odpisała. Poczekamy, zobaczymy, jak nie zrobią, to będziemy działać. RE: SECRET SANTA! - Akira - 27-12-2014 Padme dostała pozwolenie na udział? :x RE: SECRET SANTA! - Felija - 27-12-2014 Mam za dobre serce. xP RE: SECRET SANTA! - Viktoria - 28-12-2014 Spóźnione trochu, wybaczcie :3 RE: SECRET SANTA! - Inn - 28-12-2014 Jaki fajny Tiluch :O Fajnie, że narysowałaś go bokiem tak, że widać jego bliznę, bardzo też mi się podoba oko i mina ;D Dziękuję bardzo, strasznie mi się podoba, gdybym nim jeszcze grała, to bym sobie wstawiła na avatar :) (Cóż, może kiedyś nim wrócę zresztą) I to nic, że po czasie, ważne, że w ogóle narysowałaś :) |