Avatarnia Froz/Eidel - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Avatarnia Froz/Eidel (/showthread.php?tid=1141) |
RE: Avatarnia Froz/Eidel - Omara - 29-03-2015 Ja chcę! Ja! Oto link http://raynalioness.deviantart.com/art/Ayumi-character-sheet-405907127 RE: Avatarnia Froz/Eidel - Visa - 30-03-2015 Ja to bym bardzo chciała dla dorastającego Koho, takiego około nastoletniego dopiero w stylu semi-real :3 nie wiem czy avek i rysunek z sygnatury Ci wystarczą? https://pbf.krollew.pl/member.php?action=profile&uid=654 A czy mogłabym w ramach 2 na tygodnie poprosić jeszcze dla Visy? Czy to już za dużo? RE: Avatarnia Froz/Eidel - Sadism - 30-03-2015 No to jak wszyscy to wszyscy. Nie śpieszy mi się, ale jakby był czas, to podobnego węża do tego na avatarze, tylko że czerwone oczy. Takie niepokojące. If u know what I mean. tak na przyszłość zgłaszam. RE: Avatarnia Froz/Eidel - Lotta - 31-03-2015 Pożądam hienę, semi-realizm, nie wiem jak opisać, pozostawiam to Twojemu wyczuciu estetycznemu oraz sprawnej ręce. :) RE: Avatarnia Froz/Eidel - Eidel - 01-04-2015 Runa, pewnie, poslij mi refka na PW czy cos;) Ayumi, zaczne od ciebie ale to dopiero jutro bo zaraz ide w kime XD Visa, mysle ze dam rade tylko pytanie ktora wersja jest aktualna bo w banerze masz doroslego a na avku mlodszego ^^ Sadism, zrobie jak kolejka idzie ale spoko, mam wyzwanie bo wezy raczej nie rysuje czesto XD Lotta, hienka raczej zwyczajna czy moze ma jakies cos szczegolnego co ja wyroznia? RE: Avatarnia Froz/Eidel - Omara - 01-04-2015 Woohoo! xD No to dobranoc :) I życzę miłej pracy ;) RE: Avatarnia Froz/Eidel - Lotta - 02-04-2015 Eidel, sądzę że zwyczajna będzie satysfakcjonująca. Jednak jeżeli uważasz, że w ten sposób będzie zbyt... nudna albo jeszcze coś, śmiało, możesz modyfikować. RE: Avatarnia Froz/Eidel - Visa - 03-04-2015 Koho ma niecały rok, także jeśli idzie o wzór to ten z avka, ten z podpisu pewnie się jeszcze zmieni pięć razy. Co do Visy - bo nie wiem w sumie czy pytasz o Visę czy o Koho xD Visa ma 5 lat i tak około tego wieku kocur powinien wyglądać. No i chyba zapomniałam wspomnieć, że do Visy też semi-real xd czy nie? xD RE: Avatarnia Froz/Eidel - Eidel - 07-04-2015 Dobra kochani, zabiore sie za wszystkie w najblizszym czasie!:D RE: Avatarnia Froz/Eidel - Elatha - 07-04-2015 Hej. Chciałam się spytać, czy jesteś jeszcze w stanie zrobić avek dla mnie? Potrzebuję samiczki lwiątka, o kremowo-złotej sierści z beżowym podbrzuszem, łapkami i pyszczkiem. Lwiątko, które nie ma lewego oka, a miejsce, pustego oczodołu zakrywa beżowa grzywka. Na ciele mnóstwo blizn i poparzeń. Prawe oko w kolorze jasnoniebieskim. Oczywiście jeśli masz czas. :) RE: Avatarnia Froz/Eidel - Samiya - 13-04-2015 Nie bardzo ogarnęłam, czy mogę zamówić czy nie, więc jak coś to uznaj to po prostu za zaklepywanie ._. Mi tam się nie śpieszy ^^ Jeśli nie sprawiłoby by Ci to kłopotu, to poprosiłabym o pająka, konkretnie ptasznika słonecznego. Semi - realizm. Wyglądu nie opiszę, bo nie bardzo mam co opisywać, taki zwykły ptasznik ._. Ot. Chcę założyć nową postać i jakoś mi się spodobało pisanie innymi gatunkami niż te najpopularniejsze kotowate ^^ RE: Avatarnia Froz/Eidel - Kaaivy - 18-04-2015 Ja się dopisuję do kolejki, Twoje prace są przepiękne! c: Nie musisz się spieszyć, bo wiem, że masz mnóstwo pracy. Proszę o avatar semi-realizm dla Kaaivy, kolory są w moim obecnym avatarze. I chciałabym, aby nie wyglądała zbyt "radośnie", gdyż charakteru jest typowo zła, bezduszna, itp. :D Mam nadzieję, że nie będzie problemów ^^' RE: Avatarnia Froz/Eidel - Eidel - 24-04-2015 Spoko kochani, tylko ogarne wszystko co milam wczesniej do zrobienia ^^ RE: Avatarnia Froz/Eidel - Septim - 27-05-2015 Ostatnio mnie nie zawiodłaś, i o ile będzie kiedyś czas to Septim też mógłby mieć nowy avek. Jego mordkę widzisz na aktualny, a jedyne co mogę do tego dodać to trochę mniejszych blizn, zarysowane mięśnie bo Sep jest duży jak na serwala, oraz bardziej poszarpane futerko ( jednak bez odsłoniętej skóry). Da radę? RE: Avatarnia Froz/Eidel - Alayike - 28-05-2015 To ty tworzysz tak cudne avki? ;.; Mogę dopisać się do kolejki? Prosiłabym o av dla Alayike i Otieno ;.; Edit: I Sadie do kolejki jeśli można XD |