Banda Ghaliba - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Banda Ghaliba (/showthread.php?tid=1166) Strony:
1
2
|
RE: Banda Ghaliba - Mirra - 18-04-2015 Kto jest chętny? xD Jedno to mniemam, że ja, a drugie? :) Kaaivy jest świetnie umaszczona, wprost pasuje do nas kolorystycznie :) RE: Banda Ghaliba - Cherry - 18-04-2015 No cóż, myślę, że mogę stworzyć coś nowego, bo Nibiru ani długo nie grałam, bo nuda i zadupie, i jakoś nie przywiązałam się do tej postaci... po prostu faktycznie nie bardzo mi idzie granie innym, niż lew. Jak na razie klepię miejsce, mam już pomysł na wygląd i usposobienie tylko je dopracuję i będzie git :). RE: Banda Ghaliba - Giza - 19-04-2015 Soth bierze drugie młode Mirry i Ghaliba, także ten Spoko Cherry, musimy tylko spotkać nasze postacie, jak już będziecie mogły wejść na fabułę :) RE: Banda Ghaliba - Diara - 20-04-2015 No więc o to już jestem ;). RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 21-04-2015 Chcecie czekać aż zwolni się fabuła, czy na marginesie rozegrać wątki? Niniejszym, poszukiwania na razie zostają zamknięte. RE: Banda Ghaliba - Kaaivy - 22-04-2015 W sumie, możemy to rozegrać na marginesie :3 RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 22-04-2015 https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1168&pid=47319#pid47319 kogoś mogę poprosić tutaj xp a na margines to jak chcecie RE: Banda Ghaliba - Kaaivy - 22-04-2015 To ja mogę wpaść >3 RE: Banda Ghaliba - Diara - 22-04-2015 Oj, chyba się spóźniłam ;^;... Chociaż w sumie... mi tam obojętnie, może być i margines :). RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 22-04-2015 na upartego możesz też się wbić, ale ważne, żeby było nam wygodnie ^^, to jak Diara, założysz temat, czy ja mam to zrobić? ;3 RE: Banda Ghaliba - Diara - 22-04-2015 No racja... jednak jeżeli to nie problem, to ty możesz? Ja jakoś tak nie bardzo mam koncept co do miejsca q.q Ostatecznie ja mogłabym założyć, ale nie wiem, co z moim bóldupiem by z tego wyszło ;d. RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 23-04-2015 Myślę, że miejsce spotkania to jakaś polana podczas łowów czy coś takiego, może jak skończę pisać posta dla Kaaivy to założę :P chociaż może Ty to zrobisz prędzej xD edit. tutej - > https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1170&pid=47341#pid47341 |