DRZEWKO GENEALOGICZNE - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: DRZEWKO GENEALOGICZNE (/showthread.php?tid=1184) |
RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Felija - 19-05-2015 Okej, tak jest w porządku. Zaraz dodam ten dopisek. RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Skanda - 19-05-2015 Uuuu sporo tego. A pokusił się ktoś może o policzenie ile aktualnie postaci z drzewka pisze na forum? (sama bym to zrobiła, ale chyba się wystarczająco nie orientuję) A, no i kawał dobrej roboty. RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Inés - 19-05-2015 Szczerze mówiąc, to nie za wiele. Odnoszę wrażenie, że 90% drzewa to lata 2010-11, a tamtejsi użytkownicy w większości albo poodchodzili, albo pozakładali nowe postacie. Właściwie mogę to szybko oblecieć i wypisać (kolejność losowa): Felka, Ines, Nathaniel, Inn, Laja, Vasanti Vei, Venety, Kfio, Malimau, Cynka, Naito, Shaka, Chawa, Mirra, Ghalib, Zuri, Kiburi, Belial, sporadycznie Anubis. Czyli w sumie są to postaci moje, Inn, Cynki, Naary + Mirra i jej rodzinka. No i Nath, ale to konto przekazane, nie było go przez dłuższy czas. I Kifo dzięki przypisaniu go do Vei. RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Amani - 19-05-2015 mnie tam nie ma ;-; RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Inés - 19-05-2015 No nie ma, bo nie każda postać jest spokrewniona z Simbą itp. A nie dałoby się zamieścić tu rodzin wszystkich postaci z KLa. RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Amani - 19-05-2015 ale ja jestem spokrewniona z Simbą ;-; RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Sadism - 19-05-2015 Te osoby co mają mniejsze rodziny mogą robić na własną rękę. Moim zdaniem to dobry pomysł. RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Inés - 19-05-2015 Amani - rzeczywiście, zapomniałam. ^^' Już Cię dopisałam: http://familyecho.com/?p=R6VEK&c=8u14whzkiy&f=483640971346499573 RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Cynamonowa Noc - 19-05-2015 Fuck and shit (za przeproszeniem), mam prasiostrzenicę. :D Amani, mogłabyś opisać, jak wyglądała Twoja mama, to znajdzie się jakiś wizerunek dla niej? RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Omara - 19-05-2015 Patrzę, patrze...i mam kilka uwag. Przede wszystkim, Kitana i Windu nie byli parą (no może ten ją cmoknął w lochach), no i on z Nadirą też nie byli parą (znaczy się, ona była w nim zakochana, ale on się na nią wypiął xD) RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Vasanti Vei - 19-05-2015 Prasiostrzenica. <3 Okej, Ayu, już to wywalam. I z tym z pretensjami do Windu, on mi udzielił tych informacji. ;3 [ Dodano: 2015-05-19, 20:11 ] PS Tak, bo wolał Ven. xd' RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Omara - 19-05-2015 Już go za to opieprzyłam xD RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Vasanti Vei - 19-05-2015 Kurczę, ale jak odłączę Nadirę od Windu, to ona w ogóle zniknie z drzewa i zniknie Ameerah, i ci wszyscy od Nadiry, a ja ich tak ładnie powpisywałam. D: [ Dodano: 2015-05-19, 20:13 ] Super, należało mu się! xd RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Amani - 19-05-2015 Cynamonowa noc tak w sumie ta ja nawet nie znam swojej fabularnej matki xd. Felka zapytała się tylko jej czy mogę być jej córką a ona się zgodziła i tyle nie mam z nią nawet jednego dialogu czy wątku RE: DRZEWKO GENEALOGICZNE - Cynamonowa Noc - 20-05-2015 Sadism napisał(a):Te osoby co mają mniejsze rodziny mogą robić na własną rękę. Moim zdaniem to dobry pomysł. Już wspominałam o tym w drugim temacie o drzewku, żeby zrobić w formie graficznej (jak tamto stare drzewko) drzewa tych rodzin i osób, których tu nie ma, a były ważne. Na przykład taka rodzina Ragnara czy Kahawiana, Ayumi oraz pojedyncze osoby jak np. Ate. Wiem, że akurat Ate kojarzą tylko Ci starzy wyjadacze, ale ja osobiście aż się zdziwiłam, że jej nie ma na tym drzewie, była bardzo ważną postacią. Albo totalny statoć, który pamięta chyba tylko Ven - Gigitha (chyba tak się to pisze), też jej nie ma, a była przywódcą jednego ze stad. LuraBBL na przykład, najstarsza lwica na forum. Z nowszych, to np. Frey, Freya, szyszki, Khayaal i Kuda, Maya, a nawet i Sadism i Vult, są dość rozpoznawalni. Wszystko jest do zrobienia, tylko potrzeba czasu, a jak na razie też muszę się zająć innymi rzeczami poza KL. Choć mogę trochę dziubać, znaleźć dziennie na to pół godziny to żaden problem. |