Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: IX Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=133) +----- Wątek: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! (/showthread.php?tid=1242) Strony:
1
2
|
RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Ghalib - 02-07-2015 Gwiazda (Najbardziej Znana Postać): Felija Cukiereczek: Chawa Zgrywus: Vult Ciamajda: FireLion Laluś (Najpiękniejsza Postać): Chawa Ważniak: Sadism Pracuś: Kahawa Marzyciel: Mirra Cudak: Trogg Ideał (pod każdym względem!): Kahawian Pisarz Roku: Vult. Artysta: Eidel Najbardziej Ujmujący Avatar: Damaja Lojalny Kompan: Kahawian-Kalani Rychło w czas, ale głosuję xp RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Kijivu - 02-07-2015 Jestem ziemniakiem, nie wiem co tu robię :'D Gwiazda (Najbardziej Znana Postać): Felija Cukiereczek: Samiya Zgrywus: Vult Ciamajda: Amai. Laluś (Najpiękniejsza Postać): Fiametta Ważniak: Machafuko Pracuś: Kahawian Marzyciel: Ines Cudak: Serret Ideał (pod każdym względem!): Ines Pisarz Roku: Samiya Artysta: Kahawian Najbardziej Ujmujący Avatar: Vult Lojalny Kompan: Serret+Samiya RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Taal - 04-07-2015 Gwiazda (Najbardziej Znana Postać): Felija Cukiereczek: Samiya Zgrywus: Vult Ciamajda: - Laluś (Najpiękniejsza Postać): Hashimea Ważniak: - Pracuś: Sadism Marzyciel: Sadism Cudak: Trogg Ideał (pod każdym względem!): Ines Pisarz Roku: - Artysta: Eidel Najbardziej Ujmujący Avatar: Damaja Lojalny Kompan: Vult+Sadism RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Vasanti Vei - 04-07-2015 Gwiazda (Najbardziej Znana Postać): Felija Cukiereczek: Samiya Zgrywus: Sadism Ciamajda: FireLion Laluś (Najpiękniejsza Postać): Hashimea Ważniak: Vasanti Vei Pracuś: Kahawa / Kahawian [remis] Marzyciel: Sadism Cudak: Trogg / Chawa [remis] Ideał (pod każdym względem!): Inés Pisarz Roku: Vult Artysta: Eidel Najbardziej Ujmujący Avatar: Damaja Lojalny Kompan: Vult+Sadism Wszystkim gratuluję, za głosy dziękuję, a wy cieszcie się nowymi tytułami! :3 I, oczywiście, też można komentować, dziękować i tak dalej. PS Sadi, brawo za wygranie w trzech kategoriach! <3 Rozkład głosów: Gwiazda (Najbardziej Znana Postać): Felija 9, Kahawian, Vult 4, Sadism 1, Kalani 1. Cukiereczek: Samiya 9, Taal 4, Kiu 1, Venety. Zgrywus: Kamyk 3, Vult 4, Sadism 7, Ghalib 1, Septim. Ciamajda: Mako 1, Voi, Kamyk 1, Felija, FireLion 10, Amai 2. Laluś (Najpiękniejsza Postać): Inn 1, Samiya 1, Fiametta 1, Giza 2, Hashimea 6, Kahawian 1, Shaka 2. Ważniak: Machafuko 1, Vult 1, Vasanti Vei 7, Infinity 1, Kahawian 2, Sadism 2. Pracuś: Sadism 2, Vult 2, Ghalib, Kahawa 5, Kahawian 5, Inn 1. Marzyciel: Sadism 4, Ghalib 2, Mirra 2, Ines 2, Venety 2, Samiya 3. Cudak: Kamyk 4, Trogg 5, Zuri, Serret 1, Chawa 5. Ideał (pod każdym względem!): Maya 3, Taal 1, Ines 5, Kahawian 2, Kalani 1, Samiya 1, Serret 1. Pisarz Roku: Maya 3, Vult 4, FireLion 1, Kalani 2, Samiya 3, Skanda 1. Artysta: Skanda 3, Eidel 7, Kalani 1, Kahawian 2, Inn 2. Najbardziej Ujmujący Avatar: Taal 2, Zephyr 1, Damaja 7, Sadism 2, Vult 3. Lojalny Kompan: Vult+Sadism 4, Tosa+Koho 3, Deyne+Kalani, Serret+Samiya 3, Kalani+Kahawian 1, Sadism+Taal 3. RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Sadism - 04-07-2015 Och, mister, marzyciel, zgrywus i wraz z Vult lojalny kompan! Wzruszyłem się. Machałbym ręką jak baba i zachowywał jak dziwoląg ale to rola Conchity xD ja tylko jestem zdziwiony (nieprawda [prawda{kłamie}]) wynikiem. A tak serio to naprawdę dzięki za głosy :3 RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Kituko - 04-07-2015 Jestem dumny mój "wonszowy" bracie... RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Samiya - 04-07-2015 Sami jest cukierkę! http://sketchtoy.com/65459205 Dziękować ^^ RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Kalani - 05-07-2015 Mała prośba ode mnie - dajcie tytuł Damají Inn. To ona stworzyła to dzieło, jej się należą komplementy. Ja w tą pracę żadnego wkładu nie miałam. RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Felija - 05-07-2015 Słuszna uwaga. Ja bym Zostawiła Tobie tytuł, bo jednak Ty nosisz avatar, ale u Inn można by wpisać Autor Avatara Roku. RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Taal - 05-07-2015 Jestem za rozwiązaniem Feliji :3 Gratulacje dla zwycięzców! :3 RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Felija - 05-07-2015 Wpisane. :D RE: Plebiscyty - GŁOSOWANIE! - Kituko - 07-07-2015 Temat chyba do zamknięcia :) |