Saphēda i jej fabuła - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Saphēda i jej fabuła (/showthread.php?tid=1261) |
RE: Saphēda i jej fabuła - Sadism - 12-07-2015 A propo. Słaby ten nowy avatar Ghaliba, serce się łamie xD RE: Saphēda i jej fabuła - Sapheda - 12-07-2015 poza tym, że wygląda jak wiewiórka po zrobieniu go w programie, to nie wiem co jest z nim nie tak :p czep się innego usera. poza tym robi się offtop. RE: Saphēda i jej fabuła - Sadism - 12-07-2015 Ale najwięcej frajdy mam tu :3 a by zapobiec offtopowaniu to jako że Zephyr bd niedługo ze mną, to wiesz... Popytaj go o fabułe. Im więcej moich "owieczek" tym lepiej. RE: Saphēda i jej fabuła - Sapheda - 12-07-2015 a idź pan w cholerę~ <3 nie wiem czy chcę, żeby Sapha też coś u Sadiego robiła :v wolałabym Koho~ RE: Saphēda i jej fabuła - Soth - 12-07-2015 Możesz być, uhm... Soth może ją spotkać. Może się przy niej pokręcić. Albo ty. Raczej nie będzie taki "gburowaty" wobec niej, bo nie jest lwem, także tego. No. RE: Saphēda i jej fabuła - Sapheda - 12-07-2015 w sumie czemu nie? może nam się ukręci jakaś fajna fabułka :D RE: Saphēda i jej fabuła - Sadism - 12-07-2015 Keeeeen juuu fiiilll daaa looooffff tuniggggghhhtttt :3 RE: Saphēda i jej fabuła - Riwa - 13-07-2015 Może być ciekawie Soth-Seph-Nimal. Biorąc pod uwagę, że Soth zabije Riwę. RE: Saphēda i jej fabuła - Soth - 13-07-2015 Zajeżdża mi tutaj trochę patolą jakąś D: RE: Saphēda i jej fabuła - Ghalib - 13-07-2015 Sadi, aż taka międzygatunkowa miłość chyba nie jest możliwa :v Taka toksyczna znajomość xD RE: Saphēda i jej fabuła - Machafuko - 13-07-2015 Szukanie logiki na pbfie o gadających zwierzętach, posiadających mimikę i pewne zdolności manualne oraz gdzie można grać tygrysami w Afryce chyba nie jest dobrym pomysłem XD Więc międzygatunkowe miłości to chyba niewielki problem, w końcu to koty są, <hehe, poszła fama w forum, teraz bedo was parować :v> A żeby nie offtopować, to kiedyś tam mogę wpaść z Fuko. Nie wiem, postacie mogły się kiedyś tam poznać polubić/znielubić i kiedyś tam można pociagnąć taki wątek. W sumie wizja osobistego nemezis jest dość ciekawa xD RE: Saphēda i jej fabuła - Zephyr - 13-07-2015 No to ja też sobie zaklepuję fabułkę na przyszłość. Przydałby się jakiś przedstawiciel gatunku w relacjach. A jaki będą mieli stosunek do siebie, to już wyjdzie w praniu ;) RE: Saphēda i jej fabuła - Sadism - 14-07-2015 No cóż... kotowate to kotowate. Co ma powiedzieć łuskowaty ojciec kocięta? xD RE: Saphēda i jej fabuła - Riwa - 14-07-2015 I potem trzeba będzie tłumaczyć, że adoptowane. RE: Saphēda i jej fabuła - Ghalib - 14-07-2015 xD ale tak w ogóle to gepard nie może dać potomstwa z miksem lwa i tygrysa ani żadnym z tej dwójki xDD miłość bez dziecków~ no i akceptuję powyższe propozycje :v |