Chce ktoś portret? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Chce ktoś portret? (/showthread.php?tid=1384) |
RE: Chce ktoś portret? - Neska - 07-09-2015 haha cnie :D btw będę wstawiać po kilka na raz. Mam już dwa skończone ale zrobię jeszcze ze dwa następne i dopiero wtedy wrzucę. RE: Chce ktoś portret? - Alayike - 07-09-2015 Jak taka kolejka znaczy ze warto! To ja zgłaszam się z Alay, Otioeno i Sadie :D RE: Chce ktoś portret? - Neska - 08-09-2015 ok pierwsza dostawa, ostrzegam że te ryski będą raz wyglądały lepiej raz gorzej bo tak jak mówie, robie to dla praktyki i eksperymentów :D (jak ktoś chce pro pajntinga to tylko komisz :^) hehe) Myr, czika czika Chikja!! i Nyasi i Zephyr. http://sta.sh/210k9nuvnu4m A teraz uczciwie ogłaszam że następna partia będzie nieco później (włącznie z moją częścią AT, sory Ragu ;-;) ponieważ biznes domaga się uwagi. No i trza kasę skądś wziąć bo czynsz. Ew jakby ktoś chciał to mogę zrobić samego szkica do własnoręcznego pokolorowania (co zajmuje mi dosłownie 5 minut więc byłoby to w trybie natychmiastowym zaraz po wysłaniu pw do mnie) RE: Chce ktoś portret? - Skanda - 08-09-2015 Oh god, zbyt dobre rage quit RE: Chce ktoś portret? - Chikja - 08-09-2015 Biere i przyklejam nad ołtarzykiem :D RE: Chce ktoś portret? - Myr - 08-09-2015 Ja sobie później baner zrobie z tego do podpisu :D RE: Chce ktoś portret? - Soth - 08-09-2015 Japierdl, też chcę taki jeden ;_; RE: Chce ktoś portret? - Skanda - 08-09-2015 poproszę takich 37 RE: Chce ktoś portret? - Sadism - 08-09-2015 woooow! Zazdro talentu. Genialne prace. Ja bym prosił o choćby szkic Septima. *_* RE: Chce ktoś portret? - Venety - 08-09-2015 Dajcie trochę odpocząć dziewczynie, a nie tylko "ja chcę, ja chcę". RE: Chce ktoś portret? - Sadism - 08-09-2015 No ja poprosiłem jakby nie patrzeć. I podobno szkic to chwila. Nie chcę wyjść na chciwca, a i tak robi w swoim tempie. A efekty są powalające! RE: Chce ktoś portret? - Zephyr - 08-09-2015 Łooo *o* To jest przecudowne. Dziękuję po stokroć <3 RE: Chce ktoś portret? - Skanda - 09-09-2015 Lel Ven, z całym szacunkiem, ale ten temat dokładnie po to jest :v RE: Chce ktoś portret? - Vult - 09-09-2015 Eksperymenty a takie cudowne. Jeszcze te ekspresje, ewidentnie rzucają się różne charaktery danych postaci. Też bym poprosiła ale już mam do każdej persony avatary. Także tego pozostaje mi podziwiać twórczość :> RE: Chce ktoś portret? - Nyasi - 09-09-2015 Śliczne <3 Poprosiłabym jeszcze Amani (do podpisu) i Makariego (podpis i av) a i Makari ma taką chustę na szyii w koloże skóry impali :3 Nie śpieszy mi się więc chętnei poczekam bo warto :D |