Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja (/showthread.php?tid=1388) Strony:
1
2
|
RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Sadism - 10-09-2015 Hmm... czyli co? Bo miś o takim małym rozumku jak ja nie ogarnia xD A tak serio, to po prostu dla mnie to dużo zamieszania. Czyli jak Cavum byłby synem agresora, ale jakim cudem w ten sposób byłby powiązany rodzinnie z Ahati? RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Nuru - 10-09-2015 @Sadism, jak napisałem, kuzynem mógłby być, czyli synem brata lub siostry ojca/matki Ahati. O inne powiązania raczej ciężko, zważywszy na wiek Cavuma. Nie zmienia to jednak faktu, mimo skomplikowania, że na pisanie jestem tak czy inaczej chętny. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Kalani - 10-09-2015 Jeśli chodzi o mnie, to może tak być :) Masz jakiś obmyślony rys czasowy, w sensie jak dawno od tej chwili się to stało? Vol mógłby zwiać jakiś rok (ew. trochę mniej) temu z rodzinnych terenów (z obszarów dawnej Persji do tutaj jest raczej daleka droga na piechotę) i przy okazji spędzić jakiś czas w stadzie syna razem z wnuczkami/wnuczętami (jeśli Cavum się pisze na syna drugiego syna lub córki Volundra). RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Sadism - 10-09-2015 Też pytanie! Oczywiście że się piszę :D Ale potwierdźcie mój tok rozumowania. Cavum jako syn brata matki Ahati ( zdecydowałem już że ze strony ojca będą więzy rodzinne). I ojciec Cavuma byłby jednym z dzieci Vola, tak? RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Damaja - 10-09-2015 Nie wiem w końcu, jak to będzie z Cavumem, ale w sumie mógłby też być synem siostry ojca Ahati. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Sadism - 11-09-2015 Już pisałem Kalani, że chciałem by to była rodzina ze strony ojca Cavuma. Byłby on bratem matki Ahati (ojciec a nie Cavum rzecz jasna) RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Ahati - 11-09-2015 @Sadism, @Kalani, jeżeli tylko macie faktycznie ochotę ze mną pisać, pozostawię ocenę akurat sprawy Cavuma Wam. Nie chcę wyrazić wiążącej opinii, jednak ja ani w jednym, ani w drugim wyjściu nie widzę żadnego problemu - z punktu widzenia fabuły różnica również nie powinna być duża. Bardzo mnie cieszy, że w ogóle udało nam się to tak głęboko rozkminić. Jakby nie patrzeć, każda osoba, która odezwała się w tym temacie została w coś zaangażowana. Super, bardzo mi na tym zależało i cieszę się, że się udało. Przede wszystkim, dziękuję za odzew! Dzisiaj Ahati zostanie przeze mnie oficjalnie wprowadzona do fabuły, o wszystkich naszych ustaleniach będę pamiętał, jednak nie będę ich w żaden sposób rozmieszczał w czasie - zobaczymy kto i kiedy będzie mieć czas. Jeszcze zobaczę, które miejsce nią odwiedzę - być może wejdę komuś w temat, być może wejdę sam, się zobaczy. Chyba, że ktoś już dziś jest chętny coś ze mną zacząć, wtedy bardzo proszę o wiadomość. PS. Dzisiaj wymieniam klawiaturę na mechaniczną, więc bez chrztu bojowego się nie obejdzie. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Kalani - 11-09-2015 Przepraszam, zrozumiałam to zdanie tak, że masz już pomysł na rodzinę od strony ojca. Gdyby był synem brata matki Ahati, to wtedy nie byłby wnukiem Völundra. Ojciec, a nie matka Ahati jest dzieckiem Vola. Jak wejdę na kompa, to dodam schemat, jak ja to rozumiem. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Cavum - 11-09-2015 Mi tow sumie wszystko jedno. Byle nie było więzów rodzinnych na siłę. Czekam na to jak Kalani to rozumie. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Kalani - 11-09-2015 Sadi, a chcesz pokrewieństwa z moją postacią czy jak? Ojciec Ahati jest synem Vola, więc tak. jak pisałam wyżej - gdyby C. miał być jego wnukiem, ojciec C. byłby bratem ojca Ahati, nie matki, jak wymyśliłeś wcześniej. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Sadism - 11-09-2015 To ja mogę z Volem być spokrewniony. Ale nie z blisko bo lwem azjatyckim nie chce być. Najbardziej chciałbym byc spokrewniony właśnie z Ahati. RE: Znajomości, rodzina, koligacja - taka sytuacja - Völundr - 14-09-2015 Ustaliłam z Naarą poza KLem, że reszta rodziny waszych postaci będzie "normalnymi", afrykańskimi lwami i nie będzie po was zbytnio widać cech lwów azjatyckich. |