Statystyki i nowe k30 - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Statystyki i nowe k30 (/showthread.php?tid=1444) Strony:
1
2
|
RE: Statystyki i nowe k30 - Chikja - 10-10-2015 Zawsze trzeba sie liczyć z niezadowoleniem |D nie dogodzisz wszystkim, ale tak niech gracz ma świadomość że jego decyzje mają wpływ na przebieg walki- ustawienie statystyk i post, składanie tego w ręce "opatrzności" sprawia że gracz czuje się no powiedzmy bezradny, jak w takim wypadku czuć się pewnym siebie? No nie da sie, a skoro brakuje pewności siebie, nikt nie podejmie się walki i chodzi mi o to że teraz "duzi" tez stracą tę pewność siebie o to chodziło? O takie wyrównanie szans? Przepraszam.. le jakbyście się starali.. każdy jest inny, a równość to pod tym względem to lekka bzdura |'D .. dodatkowo zniechęci to graczy do rozwijania się, po co pakować w postać i skille pisania skoro w rozgrywce nie ma to znaczenia? To takie dodatkowe spostrzeżenia. RE: Statystyki i nowe k30 - Felija - 10-10-2015 Lol, przecież nikt nie wyrównuje szans, nie dramatyzuj. Jestem ostatnią osobą, która by rzucała takimi herezjami jak "równe szanse dla wszystkich!". xd Pogadamy o tym w adminowym, bo ten temat wisi od tygodnia i wątpię, żeby ktoś jeszcze wniósł coś spektakularnego. RE: Statystyki i nowe k30 - Chikja - 10-10-2015 A ja tam wiem |D .. hje hje. No ok, to obgadajcie to sobie w administracji. Z niecierpliwością czekam na wyniki~ |