Doklejany ogonek - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Doklejany ogonek (/showthread.php?tid=1458) Strony:
1
2
|
RE: Doklejany ogonek - Eyre - 12-10-2015 Ja się zgłoszę, Eyre i tak ma w planach opiekować się Chawą to kolejne lwiątko będzie świetnym pomysłem. One najprawdopodobniej będą należeć do Lwiej, przynajmniej Eyre :) Będę przedszkolanką hihihihi RE: Doklejany ogonek - Neska - 16-10-2015 Neska też w sumie mógłby się trochę z ogonkiem pomęczyć, zwłaszcza że on mentki nie jest i dzieciaka potrafiłby albo okiełznać szantażem, albo przekupstwem, albo po prostu ciężką łapą :d Neska póki co nie należy do żadnego stada i tak naprawde chyba nigdy do żadnego nie dołączy "sercem", ale trafi do LZ w niedalekiej przyszłości. Sam chciałby mieć syna ale nie znosi lwic, więc troche to mu przeszkadza, a jakby trafił się taki malec w którym zobaczy potencjał albo wyzwanie, role się odwrócą i to on się uczepi :D nie no bez przesady cnie. No ale jakby coś, to Neska jest moim kandydatem. RE: Doklejany ogonek - Hebe - 29-10-2015 Tak sobie myślę, że można już zamknąć :) |