Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria (/showthread.php?tid=1540) Strony:
1
2
|
RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Felija - 16-12-2015 Na kalamburach było jednocześnie chyba z 9 osób na skype, więc jeśli tylko byliby chętni, to ja nie mam nic przeciwko. ;d Ale obawiam się, że jednak tych "multum osób" nie udałoby się zebrać. RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Israel - 16-12-2015 Narzekacie. Fakt, że piosenka jest przereklamowana, ale jest to pewnego rodzaju urozmaicenie audycji. Szczególnie, że ma to śpiewać Sadi, którego głos wszyscy uwielbiają i kochają. Ja jestem za. Chętnie posłucham. RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Sadism - 16-12-2015 Ludzie halo żart to był xD będę sobie pod nosem może podśpiewywał ale nie mam śpiewnego głosu i takiego poważnego wystépu nie oczekujcie :p wybaczcie jeśli kogoś zawiodę ( i dziękuję za miłe słowa Fire ^^ ) Ale myślę że coś pokombinuje by to zrekompensować. Np. mogę na wyzwanie odgrywać jakąś postać z forum modulując głos, a wy byście zgadywali. Jakieś inne propozycje? Jestem dosyć na nie otwarty RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Israel - 17-12-2015 Hah, wydawało mi się, że jako fandubber śpiewaniem też się zajmujesz. Ale mówi się trudno. RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Sadism - 17-12-2015 Nie każdy fandubber śpiewa ( i nie każdy powinien ;) ) RE: Audycja 14: pozdrowienia, pytania, loteria - Israel - 17-12-2015 Niby wiem o tym, ale jakoś mi się wydawało, że ktoś z takim głosem jak Twój, na pewno umie śpiewać. //Nie ma to jak podrywać zajętego XD. Nie no żart oczywiście :).// |