![]() |
Szkolenia - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Cieniowisko (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=105) +----- Wątek: Szkolenia (/showthread.php?tid=1653) Strony:
1
2
|
RE: Szkolenia - Kiu - 24-03-2016 Oke poczekamy do Poniedziałku, jak nie da znaku to zrobimy same to szkolenie. RE: Szkolenia - Mogu - 11-04-2016 Ja bym w sumie swoją postać zapisał na jakieś szkolenie :D bo na obecnym rynku pracy wypadałoby się podszkolić. Można się wykształcić na jakiś konkretny zawód? RE: Szkolenia - Frigg - 11-04-2016 Ja też bym chętnie się przyczaiła na jakiś tytuł, jak już przejdę z adepta na cuś wyższego :P Najchętniej na strażnika, bo Frigg zawsze nim chciała być i wreszcie, by się w czymś spełniła. RE: Szkolenia - Kiu - 11-04-2016 Ty to an polowanie musisz ogarnąć moja kochana :> Aczkolwiek szkolenie na wojwnik czemu nie, każdy walczyć powinin umiec.] I moje gratulacje dla Indry i Iris! ich pierwsze polowanie tutaj poszło dobrze :3 Kolejne już na czymś trudniejszym pewnie jeśli będzie ;D RE: Szkolenia - Frigg - 12-04-2016 Kiu, to o polowaniu to było do mła? :P Jak ogarnę zadanie od Bela i kilka innych wątków to możemy zrobić polowanko. Chyba, że zrobimy tak- poznamy je na marginesie (Kiu i Frigg) i później na fabule ogarniemy polowanie. Co ty na to? Co do Indry i Iris: ![]() Musiałam xD |