Krewni Haraki - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Krewni Haraki (/showthread.php?tid=1746) Strony:
1
2
|
RE: Krewni Haraki - Ava - 30-05-2016 To co powiesz na starszą kuzynkę/siostrę? No chyba, że może być bardzo młoda ciocia bo ja niezbyt lubię kierować takimi już wyrosłymi, ukształtowanymi psychicznie postaciami xD RE: Krewni Haraki - Haraka - 30-05-2016 Co ja na to? Jak na lato! :D Nie mogę się doczekać wspólnego pisania. RE: Krewni Haraki - Jasiri - 04-06-2016 Może Jasiri nie jest gepardem, ale chętnie zamiast krewną będzie znajomą! RE: Krewni Haraki - Milele - 12-06-2016 Nie mam nic przeciwko :) RE: Krewni Haraki - Kama - 12-06-2016 To spoko. Kama też chętnie pozna Harakę. Jasiri jest teraz na cmentarzysku i nie bardzo może akurat iść gdzieś indziej. To więc na razie odpada, chyba, że Haraka zechce się na nią tam natknąć. Kama jest na księżycowej polanie i może w każdej chwili przemieścić się i spotkać zupełnie przypadkowo Harakę. Jak nie, to zawsze jest jeszcze margines. Jeśli wolno spytać: jak często jesteś w stanie odpisywać? RE: Krewni Haraki - Uraza - 13-06-2016 Haraka może się pojawić na księżycowej polanie. Będę odpisywać dość często, dwa razy na dzień lub częściej. RE: Krewni Haraki - Jasiri - 13-06-2016 To super, bo mi się nudziło. A nad Jasiri myślałaś? Zdaje się, że mają podobne charakterki. RE: Krewni Haraki - Kama - 13-06-2016 I jeszcze w woli ścisłości. Jakby co, Kama jest na polanie, która nazywa się "Księżycowa Polana", a nie na tej pod wodospadem. |