Król Lew PBF
Nothing and Everything - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Nothing and Everything (/showthread.php?tid=1857)

Strony: 1 2

RE: Nothing and Everything - Makari - 06-06-2016

Tak mógł ale dopiero po wyrzuceniu Jasiri ze stada bo przez jakiś czas jakby nie było musiał ją "wychowywać".

Zawsze może być tak jak ja planuję z Kasillem, że Makari możę wychować Jasiri, a ona potem może odejść w świat czy coś.

RE: Nothing and Everything - Jasiri - 06-06-2016

Zobaczy się. Jakbyś tylko mi napisał do jakiego stada on należy i gdzie mniej więcej jest to pokręcę się w okolicy. I tak nie mam nic lepszego do roboty. Aha, jeszcze jedno. Mam wpisać matkę Mikariego jako macochę?

RE: Nothing and Everything - Makari - 07-06-2016

makari należy do Mglistego brzsku. Jest teraz na Cmentarszysku, jeśli zdążysz to go tam złapiesz razem z Runą a jak nie to prawdopodobnie Makari zabierze ją do Groty medyka nad rzeką.

Nie nie wpisuj jej jako macochy bo matka Makariego umarła zanim się urodziła twoja postać więcto nie będzie miało najmniejszego sensu.

RE: Nothing and Everything - Jasiri - 07-06-2016

Ok. A to stado co Fenumisar nim rządził gdzie się znajdowało? Jakby co, to Jasiri jest tam w okolicy cmentarzyska, ale nie jestem pewna, czy Makari jeszcze tam jest, czy już sobie poszedł. I jeszcze jedno. Nie do końca wiedziałam, jak oddać to, jak Jasiri wygląda w danej chwili, więc jak ci za mało, to przeczytaj kilka poprzednich postów.