Ponownie :l - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Ponownie :l (/showthread.php?tid=1859) Strony:
1
2
|
RE: Ponownie :l - Venety - 11-05-2016 PĘDZELKI! <3 *instant love* RE: Ponownie :l - Otieno - 12-05-2016 Koniec słodzenia, weź ktoś Lerato ;.; Brakuje nam jeszcze ukochanego synka do pełni szczęścia <3 RE: Ponownie :l - Asura - 13-05-2016 To mnie. Zabiło. Nymeri miała być najsłodsza, a Asu najbardziej pedałkowaty. Pobito nas na głowę *^* RE: Ponownie :l - Aladar - 14-05-2016 Bu! *zjawia się* Nie wiem czy odpowiada Wam moja osoba czy też nie, ale jednak się zgłoszę. :D Na forum staram się być codziennie, choć bywa ciężko. Jeszcze nigdy nie miałam możliwości, mieć postaci tak wiecie od zera. To by było na tyle. :D (bardzo chętnie przejmę boską grzywę tatusia <3) Tylko nie potrafię tworzyć avatarów.... D: RE: Ponownie :l - Ate - 14-05-2016 Lerato miał avatar... ale Ghalib niestety go usunęła. Tak z wolnych avatarów forumowych: - Autor: kourukon - Autor: Mganga-The-Lion - Autor: Disney - Jak wyżej Myślę, że coś wybierzesz ;) Jak jesteś zdecydowana, to napisz na PW, wyślę Ci hasło do konta Lerato. I bardzo dziękuję! //Sadie RE: Ponownie :l - Vasanti Vei - 14-05-2016 Zawsze też można któryś z tych przekolorować. ;) Albo pokolorować jakiś lineart od nowa. RE: Ponownie :l - Seath - 14-05-2016 Yap, dokładnie ;) RE: Ponownie :l - Aladar - 15-05-2016 Ooooo świetnie! Bardzo się cieszę. :D http://kera73.deviantart.com/art/Cub-base-330337849 Gdyby było rade tego pokolorować, tak w ciemnych brązach. Właściwie żeby był podobny to ojca, jeśli to nie stanowi problemu. Dzięki Ate za propozycję! RE: Ponownie :l - Myr - 15-05-2016 Ja mogę spróbować jeśli nie masz nic przeciwko :3 RE: Ponownie :l - Aladar - 15-05-2016 Jasne, że nie mam nic przeciwko! :D Bardzo dziękuje. RE: Ponownie :l - Myr - 15-05-2016 Nie czekając w gruncie na zgodę zabrałam się za kolorowanie ^^" http://i66.tinypic.com/fk1yx0.jpg kolory po tacie tylko te jasne wzięłam od mamy nie wiem czy może być ^^" ale tak czy siak przyjemnie mi się kolorowało, uwielbiam brązowe lwy :D RE: Ponownie :l - Aladar - 15-05-2016 WOOOOOOOOO, ideolo. <3 Dziękuje Ci bardzo. :DDDD Jak tylko dostane hasło do konta, wstawię na avatarek! Dziękuje jeszcze raz. :p RE: Ponownie :l - Myr - 15-05-2016 Nie ma sprawy :D RE: Ponownie :l - Otieno - 15-05-2016 Ooo mały Otieno, kocham <3 Myślę więc że temat do zamknięcia ;) Lerato może wpadać na teren księżycowych gdzie jest Sadie z dziećmi :) RE: Ponownie :l - Aladar - 15-05-2016 Jasne, jasne. :D Jak odbiorę konto to wpadam do mamuśki! :3 Też się zakochałam w małym Lerato! <33333 |