Król Lew PBF
Takie tam - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Takie tam (/showthread.php?tid=1904)

Strony: 1 2 3

RE: Takie tam - Askari - 17-06-2016

Nie ma za co :)

UWAGA: Zlecenia przyjmuję do wtorku (21.06.2016)!! Po tym terminie zawieszone do odwołania (sesja, praktyki, dużo rzeczy)

RE: Takie tam - Kivuli - 18-06-2016

Hej. Dasz radę pokolorować mi lineart (http://kainaa.deviantart.com/art/Adolescent-Lion-Line-Art-346493959) i przyciąć przy okazji na avek (jakieś nieco mroczne tło)? Chodzi mi o któregoś z panów na dole :D A jeśli chodzi o kolory to prosiłabym takie jakie mam na obecnym avatarze, a także w podpisie <3

RE: Takie tam - Haraka - 18-06-2016

Hej, możesz pokolorować mi lineart (http://kainaa.deviantart.com/art/Glare-Checkout-Feline-Lineart-517687609) i przyciąć na avek? Chodzi mi o tego uśmiechniętego samca geparda (czy cokolwiek to jest) na samym dole, po prawej. Dorysuj mu grzywkę czy też czub, nie wiem jak to nazwać, zaczesaną do tyłu, ok? Kolorystyka taka jak na tym obrazku http://orig14.deviantart.net/5d74/f/2011/187/9/2/tenerefby_kaisertiger-d3l8dfp.png
Z góry wielkie dzięki!

RE: Takie tam - Askari - 18-06-2016

Pisałam już na początku, ze nie koloruję pikselowych lineartów. No chyba, że są na tyle wielkie, ze da je się pomniejszyć, żeby nie było widać pikselozy, ale te są dosyć małe i bedą po prostu brzydko gryźć się z tłem xD

No i nawet, jakby lineart był spoko to i tak odmawiam bezczelnego zżynania cudzej postaci....
("All characters are © Firestar / KaiserTiger 2007 - 2012. Certain species of my characters are © their respective owners. Please don't use any of these chars or their designs without my permission."

RE: Takie tam - Kivuli - 18-06-2016

W takim razie znajdę coś innego i przykicam tutaj z powrotem XD

RE: Takie tam - Aladar - 21-06-2016

JAAAA, JAAAAA. *JESZCZE SZYBKO PRZYBIEGA*
Wiem, że do dzisiaj zbierasz zamówienia. Więc jeszcze przybywam.
Bardzo spodobał mi się Aladar, dlatego chciałabym Cię poprosić o kolejne kolorowanie. :D
Tym razem to lwica, która mam zamiar stworzyć.
[Obrazek: xp65wp.jpg]
Opis : Ogólnie to w jakiś delikatnych kolorach - brąz, beż, niemalże biała. Oczy mogą być zielone. Grzyweczka natomiast ciemniejsza, z jasnym pasemkami. Jakoś tam już sobie dobierzesz. ;) Na szyji zwykły naszyjniki, z kłem.
Tło : Również delikatne, i kobiece. Jakieś różowe, kwiatki i takie tam.

Bardzo dziękuję - jeśli się już nie załapałam, to trudno.

(CHYBA JEDNO OKO JEJ UCIEKŁO XD)

RE: Takie tam - Mwuaji - 23-06-2016

postaram się zrobić, może na przyszły tydzień dam radę

RE: Takie tam - Lerato - 03-07-2016

I jak, jak? o: Będzie coś, z tego?

RE: Takie tam - Askari - 04-07-2016

Właśnie skończyłam sesję. Jutro zrobię ;P

RE: Takie tam - Askari - 05-07-2016

Zrobione:
[Obrazek: XbWTBkL.png]

RE: Takie tam - Aladar - 05-07-2016

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAJ GASZ. <3
ODBIERAM I CAŁUJĘ RĄCZKI. *.*
Dziękuje. :3

RE: Takie tam - Omolara - 07-07-2016

Ukochana administracjo, wstawicie na avatar? c:

RE: Takie tam - Samiya - 07-07-2016

protip: Takie prośby to lepiej na sb, większa pewność, że ktoś zauważy :p

RE: Takie tam - Zephyr - 09-07-2016

Puk puk? Otwarte?

Widzę, że ślicznie kolorujesz szkice, z czym ja mam ogromny problem. A przydałby mi się nowy av dla Firraela. Skombinowałem coś takiego: KLIK
(Tam, gdzie są jaśniejsze kontury, tam po prostu ich być nie powinno :P)

Jeśli o kolory chodzi, to Firr ma typowe ubarwienie złotokota:
1, 2, 3

Z tym, że jest ślepy, więc jego oczy powinny być jasne, zamglone, no wiadomo, no. Jeśli chodzi o cętki, to w sumie można je zignorować, choć byłbym wdzięczny, gdyby się pojawiły przynajmniej te ciemne, które są na brzuchu.

Ogólnie, to wystarczy mi samo pokolorowanie obrazka i to nawet bez tła. Ale jeśli chcesz, możesz to jakoś wykadrować i zrobić av (może mniej roboty będzie).

Będę wdzięczny za cokolwiek :)

RE: Takie tam - Kivuli - 10-07-2016

Wpadam po raz kolejny! Chciałam Cię poprosić o pokolorowanie podrostka z tego. Chodzi mi dokładnie o tego wściekłego lwa po prawej stronie. Kolory takie jak na avku/w podpisie. Jeśli dałoby radę dorobić zaczątki grzywy na piersi to byłabym wdzięczna, ale jeśli nie to się bez tego obejdę. W razie czego mam jeszcze taki lineart. To wybierzesz sobie do kolorowania ten, który uznasz za stosowny :D