Plebiscyty - głosowanie! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: X ROCZNICA FORUM (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=138) +----- Wątek: Plebiscyty - głosowanie! (/showthread.php?tid=1968) |
RE: Plebiscyty - głosowanie! - Setkar - 14-07-2016 <3 :* tehee wygrałam coś chociaż nie było mnie na forum od dwóch miesięcy yay RE: Plebiscyty - głosowanie! - Vasanti Vei - 14-07-2016 Jesteś moim synem, +40 do fejmu. RE: Plebiscyty - głosowanie! - Israel - 14-07-2016 A ja do końca miałem nadzieję D:. RE: Plebiscyty - głosowanie! - Asura - 15-07-2016 Israel napisał(a):A ja do końca miałem nadzieję D:. Łączymy się w bólu, chyba nie mogę za bardzo liczyć na tytuł przegranego przegrywa w aż trzech nominacjach? xD A tak serio, to no, nie udało się, ale dziękuję wszystkim za głosy, to bardzo motywujące do dalszego działania. <3 RE: Plebiscyty - głosowanie! - Israel - 15-07-2016 Tak, ja również dziękuję :). I dziękuję Zepciusiowi, bo bez niego bym nawet nominacji nie dostał. RE: Plebiscyty - głosowanie! - Samiya - 15-07-2016 Zephyr i Israel już zawsze będą papużkami nierozlaczkami w naszych sercach <3 RE: Plebiscyty - głosowanie! - Israel - 15-07-2016 Samiya napisał(a):Zephyr i Israel już zawsze będą papużkami nierozlaczkami w naszych sercach <3 Uważaj, żebyś nie wykrakała :V. RE: Plebiscyty - głosowanie! - Shiya - 15-07-2016 Odczepcie się od prawie-mojego faceta, bo dowiecie się, co to znaczy zadrzeć z Szarą Czerwoną Gepardzicą. :// RE: Plebiscyty - głosowanie! - Samiya - 15-07-2016 Te hieny :// kradną nasze żarcie, naszą pracę, naszych facetów! HIENY NA MADAGASKAR!!!!oneone RE: Plebiscyty - głosowanie! - Israel - 15-07-2016 Shiya napisał(a):Odczepcie się od prawie-mojego faceta, bo dowiecie się, co to znaczy zadrzeć z Szarą Czerwoną Gepardzicą. :// Niedługo to on będzie mój :P. RE: Plebiscyty - głosowanie! - Shiya - 15-07-2016 Dobre Sami! ZAKŁADAM PARTIĘ HDP - HIENY DO PIACHU :/ RE: Plebiscyty - głosowanie! - Jeanette - 15-07-2016 Ej, ale czy czasem sama nie zamierzasz grać małą hieną xD? Z takim podejściem to to młode długo nie pożyje xD I dopiero się zorientowałam, że w ogóle moja postać dostała nominacje YaY o\(0_0)/o RE: Plebiscyty - głosowanie! - Vasanti Vei - 15-07-2016 Młodym można przebaczyć. ;D No popatrz, nawet nie wiesz, jakim fejmem zdążyłaś już się stać. ;P RE: Plebiscyty - głosowanie! - Israel - 16-07-2016 Vasanti Vei napisał(a):Młodym można przebaczyć. ;D https://www.youtube.com/watch?v=UoqFbWMbu60 RE: Plebiscyty - głosowanie! - Asura - 16-07-2016 Vasanti Vei napisał(a):Młodym można przebaczyć. ;D ... Fel, wiem, że też byłaś kiedyś dzieckiem, ale muszę Cię uświadomić. Młode urosną. * |