![]() |
Redizajn - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Redizajn (/showthread.php?tid=2145) |
RE: Redizajn - Ema - 21-11-2016 Nie wiem czy będzie tak, kiedy dorośnie ale ma grzywę praktycznie o identycznej barwie co sierść i to mi się nie podoba. Przyciemniłabym trochę grzywę. RE: Redizajn - Makari - 21-11-2016 Ten odcień grzywki i to że jest na pół pyska, jak ty masz zamiar leczyć skoro te włosy zasłaniają ci osąd? RE: Redizajn - Solovar - 21-11-2016 Powiedział na wpół ślepy lew xD W sumie jedyne, do czego się przyczepię, to hipsterska bródka. Nie podobają mi się bródki u kotów :v RE: Redizajn - Myr - 21-11-2016 Jest małpą :V -tak nie lubię więc zmiana gatunkowa by wyszła spoko. a jak w małpie to cóż nie widzę całego bo nie am go całego to tylko odniosę się to awatara, więc to metalowe bym się pozbyła i na coś innego jak już zmieniła. RE: Redizajn - Patch - 21-11-2016 Hipokryzja Everywhere. Cóż faktycznie spiłowałabym ci te kiełki Myrciu. RE: Redizajn - Athastan - 21-11-2016 Ten cały majdan nad uchem. Jak to się w ogóle trzyma? No i w trawie pomimo relatywnie maskującego futra, musi działać jak chorągiewka ,,Uwaga, uwaga - uciekać - zbliża się lis". Już dawno powinien umrzeć z głodu. RE: Redizajn - Ema - 21-11-2016 Grzywkę. Nawet jeśli jest młody to powinna mu rosnąć grzywa, dookoła szyi, a nie taka grzywka. Zazwyczaj takie grzywki są raczej dla samic, RE: Redizajn - Patch - 21-11-2016 Heeeey nie obrażaj Makusia i Kasilla oni też takie mieli / mają. Patch jest bardzo miły i dlatego nikt go się nie boi. I to takie coś to jest łapacz snów. Te takie na karku u nas u ludzi mówi się na to ombre ale to wygląda jakby zamoczyła sobie końcówki w farbie do ściany. RE: Redizajn - Ema - 21-11-2016 Daj mu drugą łapę x'D Ogólnie lis jak lis nie mam za bardzo nic do zmiany, tylko ja bym dała nieco dłuższy ogon. Lisy z długimi ogonami <3 RE: Redizajn - Israel - 22-11-2016 To nad oczami mi się nie podoba. RE: Redizajn - Samiya - 22-11-2016 Może nieco jaśniejsze oczka. Albo w ogóle brązowe, o. RE: Redizajn - Athastan - 22-11-2016 //@Patch: Miły, nie miły jeść coś chyba musi, a mi chodziło przede wszystkim o zwierzynę.// Jedynie co, to oczy (smutne) lekko nie pasują do pyszczka (wesołego). Ale to taki szczegół. RE: Redizajn - Ema - 23-11-2016 Jak już mówiłam grzywkę bo to ona najbardziej razi mnie w gałki. No i oczy bym przemalowała na zielono <3 RE: Redizajn - Askari - 23-11-2016 Niech lecom hejty :P Białka oczu na żółto, żeby były bardziej w stylu KL. RE: Redizajn - Soth - 23-11-2016 Wut. To jest samica xDDD I chyba wolałbym widzieć pysk w kolorze futra, niekoniecznie taki jasny placek. |