Offtopic - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: EVENT SYLWESTROWY 2016 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=154) +----- Wątek: Offtopic (/showthread.php?tid=2214) |
RE: Offtopic - Myr - 29-12-2016 nerdzenie an kompie wyjscie z psem o 24 aby se popaczał powrót i granie i spanie RE: Offtopic - Israel - 29-12-2016 A psu nie zaszkodzi wyjście o północy? RE: Offtopic - Myr - 29-12-2016 nie, jak nie wyjdę to zyc mi nei da a nie chce mi sie jej trzymać w oknie. przyzwyczajona jest i bardziej spokojna an dworze niż w domu. Tak wiem dziwnie ja wychowałałm. a i bede pewnie rysować RE: Offtopic - Israel - 29-12-2016 https://www.youtube.com/watch?v=Pzs7yI1Svbc :3 RE: Offtopic - Satau - 30-12-2016 Plany się zmieniły jadę do rodziców na wieś ^^ i idę z znajomymi z gimnazjum na imprę ;3 RE: Offtopic - Israel - 30-12-2016 Mi też się zmieniły. Spędzę sylwestra z emerytami. Ale w sumie wolę pić z emerytami niż samemu. RE: Offtopic - Shiya - 30-12-2016 Można i tak. ;d A, tak mi się przypomniało: są dzisiaj chętni na te kalambury? RE: Offtopic - Tyrvelse - 30-12-2016 *obie łapki w górę* RE: Offtopic - Israel - 30-12-2016 Mogę. A jednak się okazało, że w domu spędzam :V. RE: Offtopic - Soth - 30-12-2016 Kalambury? Gdzie, kiedy, o której? :v RE: Offtopic - Tyrvelse - 30-12-2016 Kalambury na kurniku, ja założę stół - mój nick to Orzeszekom bodajże :p Wstępnie ustaliliśmy, że zaczniemy o 19, ale jak komuś nie pasuje to oczywiście może wpaść później, ewentualnie możemy przesunąć godzinę. Do tego zazwyczaj rozmawialiśmy na skypie, więc jeżeli ktoś ma możliwość i chęci to zapraszamy ^^ ale to jeszcze będziemy pisać na sb jak będziemy zaczynać RE: Offtopic - Soth - 30-12-2016 Skype za dużo pamięci żre, lepiej znaleźć jakiś kanał na ts'ie. Hm, to ja się nie pojawię. Pewnie dziś o 20 idę na łotra, nie mam czasu od 19 siedzieć. RE: Offtopic - Shiya - 30-12-2016 Skype ma prawie każdy, a tsa... No ja na przykład nigdy nie miałam. Nie każdy jest gamerem. :'D RE: Offtopic - Israel - 30-12-2016 TS aby nie jest płatny? Jak już chcecie takie coś, to Discorda polecam. RE: Offtopic - Zephyr - 30-12-2016 Nie, TS jest darmowy. To znaczy wiadomo, z płatnościami jest więcej bajerów, ale żeby zwyczajnie pogadać, nie trzeba grosza. Też nie przepadam za Skypem, ale raz na jakiś czas można się poświęcić :P |