Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Amare - 15-07-2012 Damian - przypadkowy poznany, okropny pięciolatek-terrorysta. Danuta - znajoma mamy. Darek - Darek, Darek...uch, żadnego nie kojarzę. Alicja, Konrad, Aleksander. RE: Trzy imiona - Moran - 15-07-2012 Damian - kolega z dzieciństwa. Danuta - przyjaciółka mamy przyjaciółki, z którą byłam na nartach xD Darek - pan sąsiad. :3 Aleksander, Łukasz, Rafał RE: Trzy imiona - Padme - 15-07-2012 Aleksander, - Ciota Łukasz- Starszy brat (cioteczny) Rafał- Kolega z przedszkola Paulina, Zosia, Olga RE: Trzy imiona - Hofu - 15-07-2012 Paulina - koleżanka z klasy, którą w tym roku opuściłam. Zosia - była nauczycielka fizyki. Na emeryturę przeszła. Olga - kumplowałam się z nią kiedyś, ale nasza znajomość teraz to tylko "cześć". Iwona, Gerard, Hubert RE: Trzy imiona - Padme - 15-07-2012 Iwona- Już nie pamiętam -.- Gerard- Gaaah, dziwny typ- dobry kolega mojego wujka, który mieszka w Stanach Hubert- Kolega z klasy Sylwia, Teresa, Tomek RE: Trzy imiona - Amare - 15-07-2012 Sylwia - starsza, ale świetna osóbka, z nią zabawa zawsze gwarantowana. Teresa - yy, jakaś ciocia. Tomek - świetny facet, znajomy z pewnego miejsca, autor genialnych tekstów. Justyna, Martyna, Adrian. RE: Trzy imiona - Moran - 15-07-2012 Justyna - dwie mam takie w klasie, obie fajne koleżanki. Martyna - jedna z moich licealnych przyjaciółek. Adrian - sorry, ale znam dwóch Adrianów i obaj to debile. Oskar, Witold, Mateusz RE: Trzy imiona - Padme - 15-07-2012 Oskar, Witold, ------ Mateusz- znam kilku. Jeden z nich, to znajomy z podstawówki, który przez to, że jego matka praowała w szkole miał wgląd do testów z matmy i przyrody -.- Oraz taki typ z obozu xd Natalia, Emilia, Magda RE: Trzy imiona - Moran - 15-07-2012 Natalia - koleżanka z podstawówki. Emilia - koleżanka z gimnazjum. Magda(lena) - koleżanka z liceum. Ale się ułożyło xD Małgorzata, Elżbieta, Agnieszka RE: Trzy imiona - Felija - 16-07-2012 Małgorzata - koleżanka z podstawówki. Elżbieta - wicedyrektorka podstawówki i gimnazjum. Agnieszka - przyjaciółka z gimnazjum, teraz coraz rzadziej rozmawiamy. Barbara, Anna, Jerzy RE: Trzy imiona - Moran - 16-07-2012 Barbara - ciocia. Anna - ach, niewiarygodnie dużo nauczycielek w moim gimnazjum nosiło to imię. Jerzy - ojciec koleżanki. Tomasz, Adam, Jeremi RE: Trzy imiona - Padme - 16-07-2012 Tomasz- ojciec Adam- chłopak mojej siostry ciotecznej Jeremi- brat głównej bohaterki mojego ulubionego serialu Marzena, Ela, Paweł RE: Trzy imiona - Oxena - 16-07-2012 Marzena- ciocia. Ela- patrz wyżej. Paweł- kolega ze szkoły. Jagoda, Stella, Bogdan RE: Trzy imiona - Moran - 16-07-2012 Jagoda - koleżanka z gimnazjum. Chciałam się z nią zaprzyjaźnić, ale nie wyszło. Przeniosła się potem do innej szkoły. Stella - wtf? nie znam. Bogdan - też nie znam. Grzegorz, Jerzy, Jan RE: Trzy imiona - Padme - 16-07-2012 Grzegorz- kolega, którego znam od 11 lat ;p Jerzy- na pewno jakiegoś znam, ale nie pamiętam Jan- kolega z podstawówki, z obozu oraz pedał -.- (3 inne osoby rzecz jasna) Weronika, Karolina, Żaneta |