Avatarnia Naomi - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Avatarnia Naomi (/showthread.php?tid=376) |
RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 31-08-2012 To w takim razie usuwam obrazek, a Storm niech wymyśli inny design. Za kłopoty przepraszam. RE: Avatarnia Naomi - Shyeiro - 31-08-2012 Naomi, a można już zamawiać? RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 31-08-2012 Mam jeszcze do zrobienia pracę dla Ragnara, a potem chcę napisać do Storm, żeby zmieniła design. Więc dalej jest stop. [ Dodano: 2012-09-02, 00:53 ] Dla Ragnara. Mam nadzieję że rysowałam go dobrze. Dość długo walczyłam z jego oczami i to jak je narysować w moim stylu, ale mam nadzieję że jest dobrze. Dalej jest STOP [ Dodano: 2012-09-06, 18:21 ] Tamara: Można zamawiać! RE: Avatarnia Naomi - Mogrim - 13-09-2012 Jak można, to ja miałbym prośbę. Wyślę ci szczegóły na PW bo to dość ...tajne. Ale jak się zgodzisz będzie mi miło. RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 14-09-2012 Zamówienie przyjęte RE: Avatarnia Naomi - Shyeiro - 14-09-2012 Ta Tamara nadal przypomina mi Vasanti :O +Mogę zamówić Shyeiro? RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 15-09-2012 A zamawiaj! Tylko z formularzem :) RE: Avatarnia Naomi - Padme - 15-09-2012 Imię:Shyeiro Dokładny opis wyglądu: No tak jak w podpisie i na avku. Czerwona grzywa, ciemno beżowe futerko, morskie ślepia i to tyle. Headshot czy cała postać:Cała Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć):Leżeć, jak można. No i niech będzie gdzieś tak w wieku.. No nie wiem 5 miesi? Tak między tym co teraz jest a lwiątkiem. Wyraz twarzy:Zdam się na ciebie. Inne uwagi:brak RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 15-09-2012 OK, przyjęłam. Jeszcze jedno zamówienie i stop. RE: Avatarnia Naomi - Sheridan - 15-09-2012 Imię: Sheridan Dokładny opis wyglądu: Avatar + lewek ma brązowy ogon (taki jak uszy) i ciemniejsze łapy. Tzn, są beżowe i im pliżej dolnyh łap tym bardziej kakaowe, zaczyna się około od łokcia i mają tak wszystkie cztery łapy (ale ja ci ułatwiam). Headshot czy cała postać: Caała postać Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć): W biegu jakbyś mogła Wyraz twarzy: Jedna brew uniesiona, druga zaś ścigągnięta, buziak uśmiechnięty Inne uwagi:Miłego rysowania RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 15-09-2012 STOP! [ Dodano: 2012-09-17, 14:29 ] Shyeiro: Gut? :) RE: Avatarnia Naomi - Padme - 17-09-2012 Gut gut, dzieki wielkie raz jeszcze :D RE: Avatarnia Naomi - Naomi - 18-09-2012 Dla Sheridana :) Dalej jest STOP. Mam kłopot z programem graficznym RE: Avatarnia Naomi - Sheridan - 19-09-2012 Tak! Ale jest zajebiaszczy ;3 Będę miała fajową sygnaturę i do tego inni będą widzieli, jak kot w pełnej mierze wygląda. THANK YOU! RE: Avatarnia Naomi - Ashley - 04-10-2012 Można zamawiać?. Imię: Ashley Dokładny opis wyglądu:Pomarańczowa lwica na pysku, szyi, łapach pasmo żółtego. A na ogonie pasmo żółtego troszkę z pomarańczowym odcieniem. Headshot czy cała postać: Cała postać Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć): Proszę czy mogłabyś zrobić by siedziała. Wyraz twarzy: Wesoły Inne uwagi: Dziękuję za avatar. Mogę poczekać. |