Bagera poszukuje - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Bagera poszukuje (/showthread.php?tid=387) Strony:
1
2
|
RE: Bagera poszukuje - Machafuko - 11-10-2012 Hmm... w sumie najbardziej logiczne fabularnie by było, gdyby Fuko został jej opiekunem. Mam już przed oczami te wszystkie śmieszne sytuacje które mogą z tego wyniknąć xD W sumie czuję, że zechce się jeszcze trochę wyżyć na swoim "szarym słudze" :P RE: Bagera poszukuje - Bagera - 12-10-2012 Eheheh no, che to widzieć jak Fuko tłumaczy Bagerze niepojęte rzeczy których i tak nie zroumie jej butny dziecęcy umysł XD RE: Bagera poszukuje - Anubis - 12-10-2012 Hmm hmm, a może coś dla mnie by się znalazło? Doświadczenie Anubis jakieś posiada, rodzina zapadła się pod ziemię, bądź zdechła, jedyna osoba którą miał zamiar szkolić (młodszy brat) zniknęła więc Anuś jest wolny i ja też nie mam większych planów dla niego. Nieaktualne już. |