Lewa strona literki "D" - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Lewa strona literki "D" (/showthread.php?tid=392) |
RE: Lewa strona literki "D" - Corragio - 12-09-2012 Cudmiódmalina i ciasta czekoladowe <3 Nie no, kobieto, jakaś telepatia czy co? Normalnie jakbyś wyczytała mi z łba, że tak to ma wyglądać. Jest świetnie, nic dodać, nic ująć. Obie wersje mi się podobają ale zamówię u Felki, coby mieć całe tło :3 Jeszcze raz dzięki! RE: Lewa strona literki "D" - Hasira - 13-09-2012 niestety - teraz mam w podpisie teoretycznie większą wersję, ale różnicy specjalnej nie widzę. :( RE: Lewa strona literki "D" - Destiny - 13-09-2012 Generalnie trudno będzie to dopasować- fora aaf zmieniają oryginalny rozmiar obrazka i przy takiej małej czcionce trudno jest to jakoś złożyć. Proponuję, żeby może usunąć napis i wstawić go w jakimś ładnym gradiencie pod spodem. Przypominam, że można zamiawiać! (jeden wpis) RE: Lewa strona literki "D" - Echo - 13-09-2012 Można zamówienie złożyć ?:> A więc chciałabym żebyś pokolorowała... swój lineart xd i z niego od razu sygnaturę ;) http://leftduality.deviantart.com/#/d5eksco Kolorki takie jak na Avatarze ;) Tekst : "Each of us in the life of a course chosen, And his crew on board drew, Atmosphere conducive to good flowing, But all good things come to an end." RE: Lewa strona literki "D" - Khayaal - 13-09-2012 Nah, podoba mi sie, kiedy jest wrzucone w podpis - niechby i male, mam niezly monitor, to sama widze - reszta niech sobie powieksza :P a skoro mowisz, ze skorka niewarta wyprawki, to poslucham. Dzieki raz jeszcze, podpis jest superhiper i zostanie ze mna na dlugo <3 RE: Lewa strona literki "D" - Ayari Reinmar - 13-09-2012 Eeecho to samiczka, rozumiem, że grzywę miałabym usunąć, czy cuś? Khayaal- do usług :) w razie czego pisz, ew. mogłabym dać Ci wersję bez małego napisu i ktoś dałby radę zrobić jakiś pasujący, estetyczny napis .3. RE: Lewa strona literki "D" - Echo - 13-09-2012 Tak to samiczka :D ale lineart jest idealny <3 chciałam żeby była dość nietypowa więc jak najbardziej grzywa jest pożądana :) RE: Lewa strona literki "D" - Nigara - 13-09-2012 Des, a dwa zamówienia przyjmiesz? Ode mnie to samo, pokolorowanie twojego lineartu ;3 RE: Lewa strona literki "D" - Ayari Reinmar - 13-09-2012 Jedno na raz ;) Poczekaj do jutra. RE: Lewa strona literki "D" - Shyeiro - 14-09-2012 łok RE: Lewa strona literki "D" - Ayari Reinmar - 15-09-2012 Proszz: Sygnaturka Kolorki panny iii cały obrazek Przyjmę JEDNO zamówienie! Moogu, Padme... które z was tam chciało :3 RE: Lewa strona literki "D" - Demi - 15-09-2012 Ja chciałem poprawić rysunek na linearta, dany przez Storm ;d Link --->http://oi46.tinypic.com/2vkcf2b.jpg RE: Lewa strona literki "D" - Ayari Reinmar - 15-09-2012 Proszzz Przyjmę JEDNO zamówienie! RE: Lewa strona literki "D" - Sheridan - 15-09-2012 Obrobiłabyś mi to ----> http://i48.tinypic.com/3451n2p.png ? RE: Lewa strona literki "D" - Ayari Reinmar - 15-09-2012 O coś takiego chodziło? |