![]() |
Rodzina twojej postaci - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: Rodzina twojej postaci (/showthread.php?tid=436) Strony:
1
2
|
RE: Rodzina twojej postaci - Alaina - 29-09-2012 Alaina -zaznaczyłam odpowiedź nie wiem- wprawdzie matka Al dawno temu zmarła gdy ta była jeszcze zaledwie 2 miesięcznym berbeciem, lecz nie wiadome są jej losy jej ojca. Czy dalej żyje, czy tez od jakiegoś czasu wącha kwiatki od spodu xp Nie szukała go, nawet nie próbowała się czegokolwiek o nim dowiedzieć. Ailla- żyją i to oboje xp ,z czego no powiedzmy mają się dobrze xp, a przynajmniej tatuńcio xp Liadan- to czy jej rodziciele żyją, ma głęboko w nosie, równie dobrze mogli by wyciągnąć kopytka , no ale mimo wszystko odp 1. RE: Rodzina twojej postaci - Sheloth - 30-09-2012 Shelotha pewnie żyją. Gdzieś tam się dalej ruchają po krzakach i produkują kolejne smutne samotne dzieciaki bez perspektyw. A Noir? Niestety. Nie żyją na sto procent, jak nie więcej. RE: Rodzina twojej postaci - Sheridan - 01-10-2012 Sheridan - matka przecież żyje, Erina się zwie i ma się nader dobrze (tak, istnieje na forum), ojciec, pozaforumowy, zginął z łap tygrysa Storm (inaczej Akillian) - rodzice gdzieś tam sobie żyją, mała opuściła ich raczej przez kogoś, niż z własnej woli, mimo to i tak ich nienawidziła RE: Rodzina twojej postaci - Kami - 26-11-2012 Więc wyniki! Żyją-opuściłem ich tylko (nie ma ich na forum) 29% [ 13 ] Są (oboje) na forum 6% [ 3 ] Żyje jeden z nich (jest na forum) 13% [ 6 ] Żyje jeden z nich (nie ma go na forum) 6% [ 3 ] Nie wiem 20% [ 9 ] Nie żyją (oboje) 22% [ 10 ] W ankiecie udział więzło 45 postaci! 16 u postaci żyją oboje rodzice! 9 tylko jeden! u 10 postaci oboje są martwi! 9 osób nie wie xD 3 postaci mają kompletna rodzinę! 9 postaci ma chociaż jednego rodzica na forum!! 19 postaci ma przynajmniej jednego martwego rodzica! 26 postaci nie ma żadnego rodzica na forum :'< (ponad 50%!) Jeśli wkradł się błąd ślij mi PW! ;3 |