Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON (/showthread.php?tid=488) |
RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 27-10-2012 Selene ostatnio miała wygląd Evany. Konkretniej miała taki avatar: Lol, to Felka by była ciotką Corrka i Liadan. xp Ojciec Felki (no i Shahaza) wyglądał tak: http://fileera.deviantart.com/favourites/40285831?offset=72#/d2ea6bf Miał błękitne oczy, a jak się stał półdemonem, to zmieniły kolor na czerwony. [ Dodano: 2012-10-27, 17:33 ] Btw, Samara miała taki ładny design, używała tego obrazka: http://dukacia.deviantart.com/art/AkiraDoUrden-60925051?q=gallery%3Adukacia%2F302493&qo=42 więc dlaczego teraz wygląda jak żulowata Mon? D: RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Fiametta - 28-10-2012 Pacz no nie mogłam tego znaleźć... wiedziałam że to Dukaci ale nie mogłam znaleźć xD A to jusz to Padmowej trza. Ona ava robiła. Samara miała być czarna, czarna jest... RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Reese - 28-10-2012 A poczekajcie, przypadkiem Asuan nie jest krewną Ven? No bo popatrzcie: Ven była w związku z Nuko Nuko został zgwałcony poprzez Kami, z czego wyszedł Erick Teraz Erick zgwałcił "dla przykładu" Akillian i jest Asuan Biorąc na logikę (przynajmniej moją) to jakby nie patrzyć mała przynależy do rodzinki Białej, a jednocześnie płynie w niej krew Płonących. Jest wnuczką Nuko, który przynależał do Płonących, a skoro Nuko ożenił się z Ven, to w pewnym sensie jest doszywaną babcią małej. Wpadłam na to, czytając kp Vendetty ;3 RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Oxena - 28-10-2012 Raczej nie Reese. Erick to dla Ven nikt, ona go nawet (z tego co się orientuję) nie znała więc nie jest on dla niej żadną rodziną. A Nuko był w ZG a nie w PZ. RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Padme - 28-10-2012 Bo mi sie nie podobala, a chcialam z niej zrobic podobna do rodzinki jakos ;o Av na chwile, jak tablet bedzie to ja ogarne RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 28-10-2012 Nie, o ile dobrze pamiętam, to Ven nigdy nie spotkała Ericka. A nawet jeśli by tak się stało, to na pewno nie pałałaby do niego wielką sympatią. xP RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Akilian - 29-10-2012 No, ale więzy krwi zawsze pozostaną 0o0 Tak więc, skoro rozumuję dobrze, wychodzi na to, że wszyscy jesteśmy wspólną rodziną ;3 RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Shaid - 29-10-2012 Nuko z Ven nie ma więzów krwi. To tylko partnerzy. Łączą ich wspólne dzieci. Ale gdy Nuko miał dzieci z Kami, to tych dzieci w takim razie z Ven NIC nie łączyło BI RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Samara - 29-10-2012 Wiec reasumując, Storm nie masz ż a d n y c h połączeć z PZ lub ZG :) RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Erick - 29-10-2012 Erick nigdy w swoim życiu nie spotkał Ven.. BA! nawet nie wie kto to jest więc pod tym względem koniec tematu :) sorry za spam [ Dodano: 2012-10-30, 09:12 ] W sumie wziąłbym tego samca, ale mam za dużo kont.. RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Samara - 30-10-2012 A ja wroce do starego wygladu Sam. A tak jak czytam, widze, ze Samara za mlodu zadko widywala sie z Mon RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 30-10-2012 PPadme, weeź idź z tym avem, to jest tragiczne. xd' I jest na nim stare imię Samary. Ja ci to obrobię od nowa. Chyba że wolisz z jakiegoś lineartu i lekko zmienię, żeby nie wyglądała dokładnie tak samo i miała swój oryginalny wygląd, ale podobny do dawnego? :) RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Samara - 31-10-2012 Dobra fel, dla mnie git. Nie obrażę się, jak dodasz parę elementów, grzywka może być. A zresztą oddaję Ci ją w łapki :D RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 31-10-2012 Którą? Tą z ava czy tamto Dukaci? Nie umiem dorysowywać niczego, ja + rysowanie myszką = tragedia. ; p RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Padme - 31-10-2012 Hymm, tą, co podsunęłam Kamiszowi w avatarni :D |