Avatarnia by Rudy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Avatarnia by Rudy (/showthread.php?tid=576) Strony:
1
2
|
RE: Avatarnia by Rudy - Serpeen - 28-01-2013 Ja chcem! Znowu... xD A mianowicie proszę Cię o młodzika z tego linearta pod tą co zrobiłaś mi już wcześniej, tego małego lwiaka co się tak szczerzy. A jeśli chodzi o kolorki, to proszz: -sierść: złoto, mniej więcej jak u Simby bądż Mufasy. -grzywka;pędzelek na ogonie: jasny brąz. -nos: mocno fioletowy. -oczy: lewe zielone, prawe lekko świecące, jasno niebieskie (jest to ślepe lwiatko.) -wnętrza uszu: ciemny brąz. -"otoczki" naokoło oczu: kolor mniej wiecej jak grzywka, troszkę jaśniejsze I mam jeszcze pytanko: mogłabyś mu dorobić bliznę, mniej więcej jak tu. Da się? Jeśli nie, no to oki, poradzę sobie z tym jakoś :) RE: Avatarnia by Rudy - Ashley - 28-01-2013 Czy ja też mogę? Oczy niebieskie lub pomarańczowe.Pomarańczowo żółto jasna. Czyli, od oczu w kierunku górze, ale lekko schodząc w dó,ł to pomarańczowa. Od pyska kolor żółty na sam dól ( wraz z karkiem). Coś na podobieństwo kiary ale trochę inaczej. lineart by Malaika4 free i 2 lwice Dziękuję. RE: Avatarnia by Rudy - Sharma - 28-01-2013 Aiden napisał(a):Nadal przyjmę jedno zamówienie. Czytaj, Ashley. RE: Avatarnia by Rudy - Ashley - 28-01-2013 A tego punktu nie zauważyłam. Wycofuje zamówienie. RE: Avatarnia by Rudy - Aiden - 29-01-2013 Oresta: http://img46.imageshack.us/img46/5967/zamowienieq.png Serpeen, za twoje już się zabrałam, ale nie wiem kiedy je wrzucę pewnie najszybciej w czwartek, jak nie w piątek, bo wtedy mam więcej czasu. Edit: Iiii dla Serpeen: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img217/8834/serpeenkopia.png ( jeśli nie o to ci chodziło, napisz a mogę zamienić, bo nie jestem pewna, czy na pewno wszystko się zgadza ^^") RE: Avatarnia by Rudy - Oresta - 29-01-2013 Dziękuję xD Jest śliczna. I ma brwi xD RE: Avatarnia by Rudy - Shemore - 29-01-2013 Whoooaaaa, świetny jest :D Dzięki wielkie, nie długo wstawię, tylko niech ktoś mi obróbke zrobi... |