By żyło się lepiej... - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: By żyło się lepiej... (/showthread.php?tid=595) Strony:
1
2
|
RE: By żyło się lepiej... - Machafuko - 22-01-2013 Wiesz co... Mówię nie licz na wiele, jeśli chodzi o hmm... zaangażowanie Fuko, ale jakaś taka zwykła znajomość, czemu nie xD PS. JA nie dam rady? xD RE: By żyło się lepiej... - Rain - 23-01-2013 Jak tam chcesz xP Wiesz, lepiej dmuchać na zimne xDD RE: By żyło się lepiej... - Khayaal - 17-03-2013 czy temat będzie jeszcze potrzebny? RE: By żyło się lepiej... - Rain - 17-03-2013 Oczywiście. Spójrz na dzikie tłumy rzucające się na mnie i pragnące ze mną popisać. RE: By żyło się lepiej... - Khayaal - 17-03-2013 sprzątam forum. powiedz więc, czy będziesz używał tego tematu, czy w razie potrzeby założysz nowy - wtedy ten zamknę i przeniosę do archiwum. wszystko ma swój cel. ;p RE: By żyło się lepiej... - Rain - 17-03-2013 Przecież wiem, zakpiłem sobie tylko w okropny sposób. Zamykaj. Jak założę, to założę, chociaż pewnie i tak tego szybko nie zrobię. |