Plebiscyty! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: VII Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=128) +----- Wątek: Plebiscyty! (/showthread.php?tid=705) Strony:
1
2
|
RE: Plebiscyty! - Malimau - 30-05-2013 Cytat:możecie także zgłaszać swoje kategorie! Co powiecie o najlepszej parze na forum? Chodzi mi o postacie, a nie o userów, i niekoniecznie muszą to być związki partnerskie. ;P RE: Plebiscyty! - Chikja - 30-05-2013 Malimau napisał(a):Cytat:możecie także zgłaszać swoje kategorie! Masz coś do gejuf? I lesbijkóg? :D RE: Plebiscyty! - Khayaal - 30-05-2013 mnie taka kategoria pasuje - tylko zaproponuj kandydatów ;p RE: Plebiscyty! - Mael Loki - 30-05-2013 Najlepszy design postaci Nastraszniejsza postać Najbardziej urocza postać Najmądrzejsza postać Najsprytniejsza postać Najbardziej irytująca postać Najbardziej pokręcona postać Najmilszy gracz Najmądrzejszy gracz Najlepiej rozpoznawany gracz Mistrz Pióra Grafik Roku Avatar Roku Najlepsza Para roku Moran i Padme (xd) RE: Plebiscyty! - Padme - 30-05-2013 Podoba mi się ta kategoria c: I przepraszam. RE: Plebiscyty! - Miyuki - 30-05-2013 Chikja napisał(a):Masz coś do gejuf? I lesbijkóg? :D Nie, nie w tym sensie. Chodziło mi o to, żeby nie były tylko partnerzy w fabule, te typowe związki homo czy hetero, ale także np. przyjaciele czy ogółem, Ci, którzy tworzą zgrany duet, jak np. Mogrim i Ragnar czy Mako i Hewa, czy Lucas i Inn czy Mako i Anubis. Po prostu, zgrane pary, niekoniecznie związane partnerstwem, a np. jacyś przyjaciele czy nawet wrogowie, którzy też są dobrani w swej wrogości (lul?). Czaicie? ;3 RE: Plebiscyty! - Skanda - 30-05-2013 Kami zawsze tylko jedno głowie. Najlepsza Para roku: bo to eee co my tu mamy może Bagera i Szijejro, Asante i Kah, Khayaal i Kudadisi no i smuteczek, bo jako właścicielka postaci nie mogę zgłosić szarego i Szyszek *sob* RE: Plebiscyty! - Samiya - 30-05-2013 No to żeby Rag nie smutała, ja zgłaszam te Szyszki i wyżej wymienionego. A co, nie wolno? RE: Plebiscyty! - Felija - 30-05-2013 Aww. <3 To może na 'parę': Nkiruma i Oresta, oni są ciekawi. :) I jeszcze Mako i Matu. RE: Plebiscyty! - Skanda - 30-05-2013 No ale ten, to już nie zapominajmy o tych prawdziwych parach, jeszcze jest Alve i Nkiruś, just sayin' >3 |